تسهیلات ویژه ۳۵۰ میلیون تومانی برای خرید تاکسی برقی
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران از اعطای تسهیلات ویژه ۳۵۰ میلیون تومانی شهرداری تهران به خریداران تاکسی های برقی جدید خبر داد و گفت: این وام علاوه بر تسهیلات یک میلیارد و ۲۰۰ میلون تومانی است که زمینه پرداخت آن با کمک دولت فراهم شده است.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
شادی مالکی با اعلام فراخوان واگذاری آیون های برقی، از ارائه تسهیلات ویژه و جدید 350 میلیون تومانی شهرداری تهران برای تاکسی های برقی آیون خبر داد و گفت: با تدابیر صورت گرفته در مجموع حدود 80 درصد قیمت آیون ها از طریق تسهیلات به متقاضیان اعطا می شود.
شادی مالکی افزود: در راستای تحقق ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر، تسهیلاتی ویژه ای توسط دولت به خریداران تاکسی برقی ارائه خواهد شد.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران ادامه داد: بر همین اساس علاوه بر یک میلیارد و 200 میلیون تومان وامی که قرار بوده به عنوان تسهیلات به متقاضیان خرید تاکسی برقی ارائه شود، 350 میلیون تومان نیز از سوی شهرداری تهران به این متقاضیان ارائه خواهد شد.
آخرین اخبار اقتصادی را از طریق این لینک پیگیری کنید.