|

لغو نمایشگاه الکامپ تهران به دلیل اختلال در پروازها / تعویق بزرگ‌ترین رویداد فناوری ایران

بیست و هشتمین نمایشگاه الکامپ که قرار بود از تاریخ ۲۷ تا ۳۰ خرداد برگزار شود به دلیل شرایط خاص حاکم بر کشور و لغو پروازهای داخلی و خارجی و عدم حضور شرکتهای بین المللی، به زمان دیگری موکول شد

لغو نمایشگاه الکامپ تهران به دلیل اختلال در پروازها / تعویق بزرگ‌ترین رویداد فناوری ایران

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 

با توجه به تعطیلی حریم هوایی ایران و لغو بسیاری از پروازها، امکان حضور شرکت‌های بین‌المللی و بسیاری از مشارکت‌کنندگان داخلی فراهم نشد و برگزارکنندگان با هدف حفظ کیفیت و اعتبار رویداد، تصمیم به تعویق زمان برگزاری الکامپ ۱۴۰۴ گرفتند.

 الکامپ؛ بزرگ‌ترین رویداد فناوری اطلاعات ایران

نمایشگاه الکامپ به‌عنوان بزرگ‌ترین رویداد فناوری اطلاعات، ارتباطات، تجارت الکترونیک و نوآوری دیجیتال در کشور شناخته می‌شود و هر سال میزبان ده‌ها شرکت داخلی و خارجی، استارتاپ‌های نوپا، تیم‌های فین‌تک و نهادهای دولتی فعال در حوزه تحول دیجیتال است.

 زمان جدید برگزاری به‌زودی اعلام می‌شود

سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور به عنوان برگزارکننده این نمایشگاه اعلام کرده که تاریخ جدید برگزاری نمایشگاه الکامپ پس از بررسی شرایط امنیتی و حمل‌ونقل، به‌زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد. این نهاد از تمامی مشارکت‌کنندگان خواسته است اخبار و تغییرات را تنها از طریق درگاه‌های رسمی دنبال کنند.

منبع: ایسنا

آخرین اخبار اقتصادی را از طریق این لینک پیگیری کنید.