• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    قیمت طلای جهانی؛ پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴

    قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر افزایش دلار و بهبود ریسک پذیری پس از ممانعت دادگاه فدرال آمریکا از اجرایی شدن تعرفه‌های دونالد ترامپ به پایین‌ترین حد خود در بیش از یک هفته گذشته رسید.

    قیمت طلای جهانی؛ پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴

    به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری، با ۰.۵ درصد کاهش، به ۳۲۶۲ دلار و ۹۹ سنت رسید که پایین‌ترین قیمت از ۲۰ مه تاکنون است. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا، با ۱.۱ درصد کاهش، به ۳۲۵۹ دلار و ۵۰ سنت رسید.

    یک دادگاه تجاری آمریکا، چهارشنبه از اجرای تعرفه‌های ترامپ جلوگیری کرد و حکم داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با اعمال تعرفه گمرکی بر واردات از کشورهایی که بیشتر از آنچه از آمریکا می‌خرند به این کشور می‌فروشند، از اختیارات خود فراتر رفته است.

    کاخ سفید به سرعت به این تصمیم اعتراض کرد و می‌تواند آن را در صورت نیاز،به دیوان عالی کشور ببرد اما در عین حال، این امر امیدی را ایجاد کرد که ترامپ ممکن است از بالاترین سطح تعرفه‌هایی که تهدید کرده بود، عقب‌نشینی کند.

    شاخص دلار با ۰.۵ درصد افزایش به بالاترین حدش در بیش از یک هفته گذشته رسید و و طلا را که به ارز آمریکا قیمت‌گذاری می‌شود، برای خریداران خارجی گران‌تر کرد، در حالی که بازده اوراق خزانه‌داری آمریکا نیز افزایش یافت. ارزش سهام آسیایی و معاملات آتی وال استریت، پنجشنبه در آسیا افزایش یافت.

    مقامات فدرال رزرو آمریکا در نشست ۶ و هفت ماه مه خود، با توجه به افزایش تورم و بیکاری، احتمال کسری تجاری پیش رو را پذیرفتند و بر اساس صورتجلسه چهارشنبه، در مورد افزایش خطرات رکود اقتصادی هشدار دادند.

    سرمایه‌گذاران در روز جاری، منتظر داده‌های تولید ناخالص داخلی آمریکا هستند و پس از آن، آمار هزینه‌های مصرف شخصی روز جمعه و اظهارات مقامات بانک مرکزی آمریکا برای نشانه‌های بیشتر در مورد نرخ بهره منتشر خواهد شد.

    طبق گزارش رویترز، رویترز صندوق «اس پی دی آرگلدتراست» که بزرگترین صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله در بورس با پشتوانه طلا در جهان است، اعلام کرد که دارایی‌هایش چهارشنبه با ۰.۳۴ درصد افزایش، به ۹۲۵.۶۱ تن رسید که نسبت به ۹۲۲.۴۶ تن در سه‌شنبه، افزایش یافته است.

    در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۲ درصد کاهش، به ۳۲ دلار و ۹۳ سنت رسید، هر اونس پلاتین در قیمت ۱۰۷۴ دلار و ۹۰ سنت ثابت ماند و هر اونس پالادیوم با ۰.۳ درصد افزایش، به ۹۶۴ دلار و ۷۵ سنت رسید.


     

    منبع: ايسنا