• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    قاچاق ۳ میلیون لیتر سوخت با ۵۶ کارت سوخت جعلی

    رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به دستگیری اعضا باند قاچاق سوخت با جعل کارت سوخت از کشف سه میلیون لیتر سوخت قاچاق از اعضای این باند خبر داد.

    قاچاق ۳ میلیون لیتر سوخت با ۵۶ کارت سوخت جعلی

    سردار حسین رحیمی با اشاره به اینکه در پی اخبار و اطلاعات به دست آمد در خصوص فروش غیر قانونی فرآوردهای نفتی با سوء استفاده از مدارک خودروهای یک شرکت راه سازی و عمرانی موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی فراجا قرار گرفت، بیان کرد: با رصد و پیگیری های چندین ماهه مشخص شد اعضای این باند با توجه به تعطیلی شرکت مورد نظر تبانی با یکی از کارمندان این شرکت با دسترسی به اسناد و مدارک ماشین آلات شرکت با تهیه معرفی نامه جعلی اقدام به کارت المثنی به منظور تهیه مجدد کارت سوخت ماشین آلات موجود در شرکت کردند.

    رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه از اعضای این باند تعداد ۵۶ کارت سوخت مربوط به ماشین آلات شرکت راهسازی که فاقد فعالیت بود کشف شد، گفت: از اعضا این باند نزدیک به سه میلیون  و چهارصد هزار لیتر فرآوردهای نفتی و مال از دست رفته کشف شد.

    سردار رحیمی افزود: پنج نفر اعضای این باند دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

    بر اساس گزارش سایت پلیس، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه اخبار و اطلاعات هموطنان گرامی می تواند ما را در برخورد بیش از پیش با مجرمان و مفسدان اقتصادی یاری کند، افزود: ستاد خبری با شماره ۰۹۶۳۰۰ آماده دریافت اخبار و اطلاعات هموطنان در خصوص جرایم مختلف اقتصادی از جمله قاچاق سوخت است.

    منبع: ایسنا