قتل برادر در اسلام آباد غرب
فرمانده انتظامی اسلامآبادغرب از دستگیری ۲ نفر در این شهرستان به جرم قتل برادرشان خبر داد و با اشاره به اعتراف متهمان به قتل برادر خود به علت اختلافات خانوادگی، گفت: پرونده ای در این راستا تشکیل شده و تحقیقات تکمیلی در این خصوص ادامه دارد.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
سرهنگ حیدر حقجویان روز یکشنبه اظهار کرد: پس از اعلام مفقود شدن جوانی ۳۱ ساله به پلیس در شهرستان اسلامآبادغرب، رسیدگی به موضوع در دستور کار انتظامی قرار گرفت.
وی افزود: در حالی که تحقیقات پلیس در این خصوص برای یافتن سرنخی از فرد گمشده ادامه داشت به ماموران خبر رسید که در منزل وی حفاری و کار بتن ریزی به شکل مشکوکی انجام شده است.
سرهنگ حقجویان تصریح کرد: با دریافت این گزارش، ماموران به محل مراجعه کردند اما قبل از حضور آنها، برادران فرد گمشده متواری شده بودند که همین موضوع شک ماموران را برانگیخت.
فرمانده انتظامی اسلامآباد غرب ادامه داد: پس از هماهنگی های قضائی محل بتن ریزی شده حفاری و جسد فرد مفقودی که با شلیک گلوله به سرش به قتل رسیده بود، یافت شد.
وی خاطرنشان کرد: مأموران در ادامه و با انجام کارهای اطلاعاتی موفق به شناسایی و دستگیری ۲ برادری که در قتل دیگر برادرشان نقش داشتند در یکی از روستاهای شهرستان شده و سلاح کلت کمری نیز از آن ها کشف شد.
اسلام آباد غرب با بیش از ۱۵۰ هزار نفر جمعیت در ۱۰۰ کیلومتری غرب کرمانشاه قرار دارد.
آخرین اخبار استان ها را از طریق این لینک پیگیری کنید.