|

گاز گرفتگی در مهاباد ۵ نفر را به بیمارستان فرستاد

مسوول روابط شبکه بهداشت و درمان مهاباد گفت: پنج نفر درمحله کانی‌صوفی رشید مهاباد بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن راهی بیمارستان شدند.

گاز گرفتگی در مهاباد ۵ نفر را به بیمارستان فرستاد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

رضا عقیلی شامگاه چهارشنبه اظهار کرد: گزارشی مبنی بر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (EOC) استان اعلام شد که سه دستگاه آمبولانس از نزدیک‌ترین پایگاه فوریت های پزشکی به محل حادثه واقع در محله کانی‌صوفی‌رشید اعزام شد.

وی اضافه کرد: مصدومان حادثه که دچار مسمومیت شده بودند، بعد از انجام اقدامات اولیه و پیش بیمارستانی به بیمارستان امام خمینی(ره) مهاباد انتقال داده شدند.

مسوول روابط شبکه بهداشت و درمان مهاباد گفت: چهار نفر از این افراد وضعیت مناسبی دارند اما حال یکی از آنان نامساعد گزارش شده است.

وی به شهروندان توصیه کرد که هنگام نصب سیستم‌های گرمایشی و آبگرمکن از اتصالات استاندارد استفاده کرده و از مسدود نبودن مسیر دودکش اطمینان حاصل کنند.

گاز مونوکسیدکربن بی‌رنگ و بی‌بو بوده که بر اثر احتراق ناقص سوخت هنگام روشن بودن وسایل گازی ازجمله بخاری، آبگرمکن، شومینه و اجاق‌گاز تولید شده و به علت سیستم تهویه نامناسب (دودکش) و بسته بودن محیط، ایجاد مسمومیت می‌کند.

سردرد مبهم، ضعف عضلانی و سرگیجه،حالت تهوع و استفراغ، تنگی نفس، گیجی و خواب آلودگی، تاری دید و تشنج ازجمله علایم مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن است.

مهاباد با ۲۸۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده و دارای یک بیمارستان، ۶۷ خانه بهداشت روستایی، ۱۸ مرکز سلامت روستایی و شهری، ۱۱ پایگاه سلامت و بیش از ۲۰۰ مطب خصوصی دارای پروانه فعالیت است.

منبع: ایرنا

آخرین اخبار استان ها را از طریق این لینک پیگیری کنید.