|

انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در خوزستان

فرمانده انتظامی خوزستان از کشف ۱۱ هزار و ۶۰۰ فشنگ جنگی و انهدام یک شبکه قاچاق سلاح در شهرستان ماهشهر خبر داد.

انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در خوزستان

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

سردار سید محمود میرفیضی جمعه شب در تشریح جزئیات این عملیات گفت: در چارچوب اجرای طرح‌های گسترده مبارزه با قاچاق سلاح و مهمات در جهت تحکیم امنیت پایدار، ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان، با تسلط اطلاعاتی، از فعالیت یک شبکه بین‌المللی قاچاق مهمات جنگی آگاه شدند.

وی افزود: پس از هفته‌ها رصد و نظارت تخصصی، سه نفر اعضای اصلی این باند را حین انتقال محموله مهمات به شهرستان ماهشهر شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی در عملیاتی مقتدرانه بازداشت شدند.

فرمانده انتظامی خوزستان تصریح کرد: در این عملیات موفق ۹ هزار و ۱۰۰ فشنگ جنگی سلاح کلاشینکف و ۲ هزار و ۵۰۰ فشنگ جنگی کلت کمری کشف شد.

وی با اشاره به توقیف ۲ دستگاه خودروی سواری که در جریان این قاچاق مورد استفاده قرار گرفتند، تاکید کرد: مبارزه بی‌امان با قاچاقچیان و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز، از اولویت‌های اصلی پلیس است و با هرگونه اقدام در این زمینه، برابر قانون با شدیدترین برخورد قانونی مواجه خواهند شد.

منبع: ایرنا

آخرین اخبار استان ها را از طریق این لینک پیگیری کنید.