|

مدارس برخی شهرهای اردبیل فردا سه شنبه ۳۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد

روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل اعلام کرد: فعالیت‌های آموزشی برخی مدارس استان در نوبت صبح و عصر در روز سه‌شنبه (۳۰ دی ماه) به دلیل بارش برف و برودت هوا غیرحضوری خواهد بود.

مدارس برخی شهرهای اردبیل فردا سه شنبه ۳۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

بر اساس اعلام شامگاه دوشنبه آموزش و پرورش اردبیل ، فعالیت‌های آموزشی کودکستان و ابتدایی در اردبیل، هیر، مشگین‌شهر؛ تمام دوره‌های تحصیلی در نمین، نیر، سرعین، ارشق، شاهرود، خورش‌رستم و گرمی ؛ کودکستان و ابتدایی در لاهرود و کودکستان، ابتدایی و دوره اول متوسطه در انگوت به صورت غیر حضوری بوده و در بستر «شاد» انجام خواهد شد.

همچنین در خلخال فعالیت‌های آموزشی کودکستان و ابتدایی «شهری و روستایی» و دوره اول متوسطه «روستایی» در «نوبت صبح» به صورت غیرحضوری و در بستر «شاد» خواهد بود.

با اعلام تعطیلی مدارس دوره ابتدایی نواحی و مناطق تمام مدارس استثنایی آن ناحیه و منطقه نیز تعطیل خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل هم گفت: بر اساس آخرین نقشه‌های هواشناسی امروز و فردا جو استان ناپایدار خواهد بود و آسمان استان بیشتر ابری و مه‌آلود همراه با وزش باد و بارش برف پیش‌بینی می‌شود که با تقویت سامانه بارشی از بعد از ظهر امروز تا ظهر فردا بارش‌ها بیشتر در آلوارس سرعین و نیز مناطق مرکزی و جنوبی استان و به صورت برف و در مناطق کوهستانی کولاک برف خواهد بود.

مجید کوهی با تاکید بر لزوم توجه به توصیه‌های هشدار سطح نارنجی هواشناسی، اضافه کرد: امروز و فردا هوای سرد و یخبندان در سطح استان حاکم خواهد بود و از روز چهارشنبه (۱ بهمن) با نفوذ زبانه پرفشار بر برودت هوا افزوده خواهد شد، به طوری که از سه‌شنبه (۳۰ دی) تا پنجشنبه (۲ بهمن) در مناطق مرکزی و جنوبی در طول روز نیز دمای هوا به زیر صفر و شب‌ها تا منفی ۱۷ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل بیان کرد: روز چهارشنبه با خروج سامانه بارشی از میزان ابرناکی کاسته خواهد شد و آسمانی بیشتر صاف در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مورد انتظار است.

استان اردبیل با ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است.

منبع: ایرنا

آخرین اخبار استان ها را از طریق این لینک پیگیری کنید.