|

تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های کیش تا ۲۷ آذر

سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش اعلام کرد: فعالیت آموزشی تمامی مدارس و دانشگاههای کیش تا ۲۷ آذرماه به صورت غیر حضوری ادامه می‌یابد.

تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های کیش تا ۲۷ آذر

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

اسدالله علیزاده گفت: بر اساس تصمیم اتخاذ شده، مهدهای کودک و پیش دبستانیها تعطیل هستند و کلاس‌های فرهنگی و آموزشی مراکز دولتی و خصوصی در جزیره کیش نیز در هفته جاری برگزار نمی‌شود.

وی بیان کرد: کلاس‌های پایه دوازدهم در صورت ضرورت با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی می‌تواند به صورت حضوری برگزار شود.

با تصمیم ستاد مدیریت بحران استان هرمزگان و در پی افزایش شیوع آنفلوآنزا، کلاس‌های مقاطع تحصیلی به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شو.

سرپرست مرکز بهداشت کیش نیز اعلام کرد که پیرو وقوع موج شیوع آنفلوآنزای فصلی، به‌ویژه آنفلوآنزای تیپA H۳N۲ که تقریباً سراسر کشور را درگیر کرده است، این موج در جزیره کیش نیز از حدود چهار هفته پیش آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

به گفته وی، پیش‌بینی می‌شود که این وضعیت تا هفته آینده نیز پایدار خواهد بود و با توجه به تعطیلی دو هفته‌ای مدارس و مجازی شدن آموزش‌ها، میزان ابتلا در گروه سنی دانش‌آموزان تا حدی کاهش یافته است اما با در نظر گرفتن ملاحظات موجود، مقرر شد مدارس مجدداً به‌صورت حضوری فعالیت خود را آغاز کنند.

وی تاکید کرد: در صورت بازگشت موج و افزایش شدت بیماری، درباره مجازی شدن آموزش‌ها مجدداً تصمیم‌گیری خواهد شد.

سرپرست مرکز بهداشت کیش همچنین اعلام کرد: به‌منظور کاهش موج ابتلا، مقرر شد که دورکاری کارمندان و کارکنان با ظرفیت ۴۰ درصد و با صلاحدید مدیران دستگاه‌های دولتی، سازمان‌ها و شرکت‌ها اجرا شود.

بنا به گفته وی، با توجه به شکننده بودن شرایط و احتمال اوج‌گیری مجدد بیماری، توصیه می‌شود که طی یک تا دو هفته آینده، مراسم‌ و رویدادهایی که قرار است در جزیره برگزار شود، لغو شده و از ایجاد تجمع افراد جلوگیری به عمل آید.

بر همین اساس، مسابقه دو شهری یلداران که قرار بود با حضور ۲ هزار و ۵۰۰ نفر دونده از سراسر کشور در روز جمعه ۲۸ آذر ماه به میزبانی کیش برگزار شود، به علت شیوع بیماری آنفلوآنزا لغو شد.

منبع: ایرنا

آخرین اخبار استان ها را از طریق این لینک پیگیری کنید.