|

ساعت کاری ادارات قم تا پایان شهریور همچنان از ۶ صبح تا ۱۳ است

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم گفت: ساعت کاری کلیه دستگاه‌ها، نهادها، بانک‌ها، بیمه‌ها و شهرداری‌ها از ۲۰ اردیبهشت تا ۳۱ شهریور، از ساعت ۶ صبح تا ۱۳ تعیین شده است و روزهای پنج‌شنبه نیز بر همین اساس تا پایان شهریور تعطیل است.

ساعت کاری ادارات قم تا پایان شهریور همچنان از ۶ صبح تا ۱۳ است

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مرتضی رحمان‌نیا معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم اعلام کرد: بر اساس مصوبه کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی، ساعت کاری کلیه دستگاه‌ها، نهادها، بانک‌ها، بیمه‌ها و شهرداری‌ها از 20 اردیبهشت تا 31 شهریور، از ساعت 6 صبح تا 13 تعیین شده است و روزهای پنج‌شنبه نیز بر همین اساس تا پایان شهریور تعطیل است.

وی افزود: بر خلاف برخی اخبار این تصمیم با هدف صرفه‌جویی در مصرف انرژی، حفظ پایداری شبکه سراسری برق و تأمین آسایش شهروندان اتخاذ شده و قم نیز همانند سایر استان‌ها مشمول این مصوبه است.

رحمان‌نیا در ادامه تصریح کرد: واحدهای خدماتی، عملیاتی، آموزشی و بهداشتی که مستقیماً به مردم ارائه خدمت می‌دهند، از جمله بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، مطابق مأموریت خود موظف به تداوم فعالیت در ساعات مورد نیاز هستند.

 

منبع: تسنیم

آخرین اخبار استان ها را از طریق این لینک پیگیری کنید.