|

لزوم راه‌اندازی پایگاه اورژانس دریایی در استان بوشهر

استاندار بوشهر گفت: با توجه به تعداد زیاد شناورها در استان لازم است که پایگاه اورژانس دریایی برای خدمات‌دهی به شناورها راه‌اندازی شود.

لزوم راه‌اندازی پایگاه اورژانس دریایی در استان بوشهر

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

ارسلان زارع در دیدار با جعفر میعادفر، رئیس سازمان اورژانس کشور، خواستار راه‌اندازی پایگاه اورژانس دریایی شد.

وی در تشریح چرایی ایجاد این پایگاه دریایی افزود: با توجه به تعداد زیاد شناورها در استان اعم از لنج‌های صیادی و سفاری و همچنین قایق‌های صیادی و تفریحی لازم است که پایگاه اورژانس دریایی برای خدمات‌دهی به شناورها راه‌اندازی شود.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: همچنین یک شناور تخصصی مجهز تحت عنوان «شناور آمبولانس» برای خدمات‌رسانی به شناورها و بویژه مردم جزیره خارگ، راه‌اندازی شود.

دکتر زارع خواستار احداث ساختمان جدید برای مرکز اورژانس استان و همچنین ساخت آشیانه برای اورژانس بالگرد هوایی شد.

استاندار بوشهر بر لزوم تقویت نیروی انسانی اورژانس بوشهر نیز تاکید کرد و خواستار پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی و کارشناسی در رشته فوریت‌های پزشکی استان از نیروهای بومی شد و گفت: بدیهی است که نیروهای بومی در این حوزه با انگیزه بیشتر و ماندگاری در استان، خدمات ارائه می‌دهند.

 

منبع: مهر

آخرین اخبار استان ها را از طریق این لینک پیگیری کنید.