|

فعالیت اداره‌های هیرمند ۲۱ تیر به‌دلیل طوفان زودتر به پایان می‌رسد

فرماندار هیرمند در شمال سیستان و بلوچستان گفت: فعالیت همه اداره‌ها و بانک‌ها به‌جز مراکز خدمات‌رسان و امدادی با توجه به شدت طوفان و افزایش غلظت ریزگردها در این شهرستان امروز (شنبه ۲۱ تیرماه ) با ۲ ساعت تعجیل به پایان می‌رسد.

فعالیت اداره‌های هیرمند ۲۱ تیر به‌دلیل طوفان زودتر به پایان می‌رسد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

علیرضا شهرکی اظهار کرد: این تصمیم بنا بر مصوبه ستاد مدیریت بحران هیرمند و با هدف حفظ سلامت کارکنان، مردم و کاهش مخاطرات ناشی از آلودگی هوا اتخاذ شده است و بر این اساس، کار اداره‌ها و بانک‌های این شهرستان امروز ساعت ۱۱ به پایان می‌رسد.

وی افزود: میزان آلودگی هوا در این خطه در مقایسه با دیگر شهرستان‌های منطقه سیستان در وضعیت شدیدتری قرار دارد و احتمال تداوم شرایط نامساعد جوی در ساعت‌های آینده وجود دارد.

به گزارش ایرنا،شهرستان هیرمند در شمال استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در روزهای اخیر شاهد بادهای ۱۲۰ روزه، طوفان، افزایش چشمگیر گرد و غبار و کاهش کیفیت هوا بوده است.

 

منبع: ایرنا

آخرین اخبار استان ها را از طریق این لینک پیگیری کنید.