|

پیش بینی هوای خراسان شمالی؛ یکشنبه 18 خرداد ۱۴۰۴

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی از ادامه فعالیت سامانه بارشی تا یک‌شنبه خبر داد و گفت: به دنبال خروج این سامانه، افزایش دما تا ۱۰ درجه‌ای در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

پیش بینی هوای خراسان شمالی؛ یکشنبه 18 خرداد ۱۴۰۴

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

نوربخش داداشی اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تصاویر ماهواره‌ای نشان‌دهنده تداوم فعالیت سامانه بارشی تا اواخر وقت یک‌شنبه شب در خراسان شمالی است.

وی افزود: این سامانه موجب بارش باران، وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط، افزایش سرعت باد و مه در نواحی مرتفع، به‌ویژه در نیمه شرقی خراسان شمالی خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی ادامه داد: با خروج این سامانه از استان در اواخر وقت امشب، فردا دوشنبه جوی نسبتاً ناپایدار در استان حاکم خواهد بود و در برخی نقاط، به‌ویژه مناطق جنوب شرقی، احتمال رگبار و رعدوبرق همراه با وزش باد وجود دارد.

داداشی گفت: برای سه‌شنبه نیز وضعیت جوی به صورت قسمتی ابری تا نیمه‌ابری همراه با افزایش ابر، وزش باد و احتمال بارش پراکنده در برخی نواحی جنوب شرقی پیش‌بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: روز چهارشنبه با تقویت شاخص‌های همرفتی، در برخی نقاط، به‌ویژه مناطق جنوب شرقی استان، احتمال رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد وجود دارد.

داداشی در پایان تصریح کرد: از لحاظ دمایی، روند افزایش دمای بیشینه از امروز آغاز شده و تا پایان هفته، دمای هوا بین ۸ تا ۱۰ درجه سانتی‌گراد افزایش خواهد یافت.ود دارد.

منبع: مهر

آخرین اخبار استان ها را از طریق این لینک پیگیری کنید.