اعتبارات نفتی در مسیر توسعه؛ ۱۲۰۰ میلیارد تومان جذب شد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاکنون هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات نفت این استان جذب شده است.

یدالله احمد زاده عصر چهارشنبه در نشست شورای برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: با افزایش و جذب منابع و اعتبارات پیشرفت پروژهها شتاب گرفته و باید تداوم داشته باشد.
وی به نام گذاری شعار امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام «سرمایهگذاری برای تولید» اشاره کرد و یادآور شد: مسیر توسعه استان از راه سرمایهگذاری محقق میشود و باید از منابع بخش خصوصی، داخلی و خارجی، صندوق توسعه ملی، ظرفیت سرمایهگذاری مجموعههای تابع وزارتخانهها برای رشد استان استفاده کنیم.
جذب ۱۰۹ درصدی درآمدهای مالیاتی کهگیلویه و بویراحمد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد از جدّ ۱۰۹ درصد درآمدهای مالیاتی استان خبر داد و بیان کرد: جایگاه دوم کشور را در جذب درآمدهای مالیاتی داریم اما در سایر درآمدها هنوز ۱۰۰ درصد منابع محقق نشده است.
وی با اشاره به تجربه خوبی که در نظام درآمد هزینهای برنامه سوم توسعه داریم، اظهار کرد: افزایش پایههای درآمدی، انتقال حساب شرکتهای بزرگ به استان، پرداخت مالیات و تقویت سیستم بانکی میتواند جهش خوبی در درآمدهای استان ایجاد کند که ما به دنبال راهکارهای عملی آن هستیم.
رحمانی با اشاره به تأثیرگذاری نمایندگان استان در مجلس و کمیسیونهای مختلف تاکید کرد: از ظرفیت نمایندگان برای پیشبرد اهداف و برنامههای توسعهای استان استفاده میشود.
جذب ۵ هزار میلیارد تومان در بخش راه، آب و راهداری
وی با اشاره به عملکرد خوب دستگاههای حوزه راه و آب در جذب اعتبارات گفت: در بخشهای راه و شهرسازی، راهداری و آب در مجموع پنج هزار میلیارد تومان جذب شده است که عملکرد خوبی به شمار میرود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه از ردیفهای مختلفی جذب اعتبارات ملی امکانپذیر است، بر تلاش برای جذب اعتبارات سال ۱۴۰۴ تاکید کرد.
۱,۸۷۰ میلیارد تومان از اعتبارات سال گذشته جذب نشده است
وی با بیان اینکه، هزار و ۸۷۰ میلیارد تومان از اعتبارات سال گذشته هنوز جذب نشده است، افزود: دستگاههای اجرایی علاوه بر برنامهریزی جذب اعتبارات ۱۴۰۴ نسبت به جذب اعتبارات ۱۴۰۳ اقدام کنند و دستگاههای نظارتی به این مهم توجه داشته باشند.
جذب ۱,۲۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات نفت
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اعتبارات نفت سه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است، ادامه داد: تاکنون هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان آن جذب شده و اگر برنامهریزی و پیگیری شود تا این میزان اعتبار جذب گردد.
وی با بیان اینکه، بخشی از اعتبارات در حوزه کشاورزی هنوز بلاتکلیف است تاکید کرد، اقدامات لازم در این زمینه انجام شود.
رحمانی در خصوص چینش مدیران، اظهار کرد: اغلب مدیران جابهجا و فرمانداران ۹ شهرستان معرفی شدند و خواسته مردم این است که مدیران شهرستانی متناسب با اهداف و برنامههای دولت مشخص شوند.
وی ابراز کرد: مدیرانکل با همفکری فرمانداران، مسئولین دارای تجربه، متخصص و آشنا با سیاستهای دولت در شهرستانها را انتخاب کنند و به خواسته مردم جامع عمل بپوشانند.