نایب رییس سنای مکزیک به دیدن آخرین تمرین تیم ملی رفت
آخرین تمرین تیم ملی فوتبال ایران در کمپ تیخوانا برای دیدار با نیوزیلند در حضور مهدی تاج و نایب رئیس مجلس سنای مکزیک برگزار شد.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
آخرین تمرین تیم ملی فوتبال ایران در کمپ تیخوانا برای دیدار با نیوزیلند در حضور مهدی تاج و نایب رئیس مجلس سنای مکزیک برگزار شد.
در این تمرین مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال و نایب رئیس مجلس سنای مکزیک حضور داشتند و از نزدیک در جریان تمرینات بازیکنان ایران قرار گرفتند.
در ابتدای این تمرین، امیر قلعهنویی در حضور نایب رییس سنای مکزیک و رییس سابق انجمن دوستی ایران و مکزیک از مهماننوازی دولت و مردم مکزیک قدردانی کرد.
در این تمرین تمامی بازیکنان حضور داشتند و تمرینات کادرفنی را اجرا کردند.
بازیکنان کشورمان امروز پس از خروج نمایندگان پرتعداد رسانهها، تمرینات تاکتیکی متنوعی را با توجه به شرایط فنی تیم نیوزیلند پشت سر گذاشتند.
دروازهبانان تیم ملی فوتبال نیز تمرینات اختصاصی خود را با کادر فنی انجام دادند.
تمرکز بر برنامههای تاکتیکی در دو فاز دفاع و حمله و تمرین ضربات ایستگاهی مهمترین بخشهای تمرین آخر تیم ملی پیش از سفر به تیخوانا بود.
تیم ملی فردا عصر برای برگزاری دیدار مقابل نیوزیلند عازم آنجلس خواهد شد.