|

رایزنی جدید فدراسیون فوتبال با AFC

پیگیری‌ها نشان می‌دهد که رایزنی‌های جدید فدراسیون فوتبال با AFC ممکن است منجر به تغییر نحوه معرفی نمایندگان آسیایی شود.

رایزنی جدید فدراسیون فوتبال با AFC

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

پس از توقف لیگ برتر فوتبال، نحوه اعلام نمایندگان ایران در لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا (سطح دو) به محل اختلاف نظر جدی تبدیل شد. پس از آن فدراسیون فوتبال در تلاش بود که یا مهلت معرفی نمایندگان ایران را از تاریخ ۱۰ خرداد به تعویق بیندازد، یا این که مدعیان کسب سهمیه را به AFC معرفی کند تا پس از جام جهانی و برگزاری بازی بین آن‌ها، ۳ نماینده نهایی (۲ تیم لیگ نخبگان و یک تیم لیگ قهرمانان) اعلام شوند اما این درخواست با مخالفت کنفدراسیون فوتبال آسیا مواجه شد.

با این حال پیگیری ها نشان می‌دهد که مذاکرات جدید فدراسیون فوتبال و AFC در سطوح بالای مدیریتی این احتمال را افزایش داده که AFC این بار با درخواست فدراسیون موافقت کند. براساس این مذاکرات که امروز بعد از ظهر آغاز شده، قرار است که ۶ تیم استقلال، تراکتور، سپاهان، گل‌گهر، چادرملو و پرسپولیس که شانس کسب سهمیه دارند به AFC معرفی شوند تا پس از برگزاری لیگ برتر بعد از جام جهانی، تکلیف نمایندگان ایران مشخص شود. البته در بین این ۶ تیم، سپاهان نتوانسته از کمیته بدوی مجوز حرفه‌ای بگیرد تا حتی در صورت کسب سهمیه، نتواند به عنوان نماینده ایران در رقابت‌های آسیایی حضور داشته باشد.

همچنین اگر با این درخواست جدید موافقت شود، قرار است لیگ برتر پس از پایان حضور ایران در جام جهانی به صورت کامل برگزار شود تا علاوه بر تکلیف سهمیه‌های آسیایی، تکلیف تیم‌های سقوط کرده هم مشخص شود.

منبع: ايسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.