|

پیاتزا دوم خردادماه وارد تهران خواهد شد

مرحله مقدماتی لیگ ملت‌های مردان سال ۲۰۲۶ با حضور ۱۸ تیم ایران، ایتالیا، آرژانتین، صربستان، کوبا، ژاپن، برزیل، ترکیه، بلغارستان، آلمان، فرانسه، آمریکا، کانادا، لهستان، اسلوونی، اوکراین، چین و بلژیک برگزار می‌شود.

پیاتزا دوم خردادماه وارد تهران خواهد شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

سرمربی ایتالیایی تیم ملی ایران احتمالا دوم خردادماه وارد تهران خواهد شد.

مرحله مقدماتی لیگ ملت‌های مردان سال ۲۰۲۶ با حضور ۱۸ تیم ایران، ایتالیا، آرژانتین، صربستان، کوبا، ژاپن، برزیل، ترکیه، بلغارستان، آلمان، فرانسه، آمریکا، کانادا، لهستان، اسلوونی، اوکراین، چین و بلژیک برگزار می‌شود.  

اردوی اول تیم ملی ایران با حضور ۳۰ بازیکن از ۱۰ تا ۳۰ اردیبهشت آغاز و مقرر شد مرحله دوم تمرینات نیز با حضور بازیکنان لژیونر و حاضر در لیگ قهرمانان آسیا که همراه تیم سیرجان در اندونزی هستند، از اول خردادماه با حضور روبرتو پیاتزا و توماس توتولو در ترکیه برگزار شود و در نهایت ۱۴ بازیکن اعزامی به اردوی برزیل و هفته نخست لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۶ اعزام شوند.

با درخواست میلاد تقوی، رییس فدراسیون والیبال مبنی بر لغو اردوی ترکیه و حضور پیاتزا در تهران، سرمربی ایتالیایی تیم ملی والیبال ایران ضمن استقبال از این موضوع اظهار داشت با توجه به شرایط حاکم بر خاورمیانه، در صورتی که محدودیتی برای حضور وی در روزهای آینده به وجود نیاید، به جمع ملی‌پوشان در تهران خواهد پیوست.

به این ترتیب سرمربی ایتالیایی تیم ملی والیبال ایران در صورت بروز پیدا نکردن مشکلی در روزهای آینده، دوم خردادماه وارد تهران خواهد شد و مرحله نهایی اردوی تیم ملی ایران با حضور تمامی نفرات در کمپ تیم‌های ملی والیبال در مجموعه ورزشی آزادی تهران آغاز خواهد شد و پس از این مرحله، مردان والیبال با ۱۴ بازیکن راهی اردوی تدارکاتی برزیل و برگزاری دو دیدار دوستانه با تیم ملی این کشور می‌شوند.

منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.