۶ دربی بدون پیروزی اوسمار و ساپینتو
سرمربیهای استقلال و پرسپولیس همچنان در کسب پیروزی در دربی ناکام ماندند.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
پس از تساوی بدون گل استقلال و پرسپولیس در دربی شماره ۱۰۶، فارغ از بحث ادامه روند شکستناپذیری پرسپولیس و ناتوانی استقلال در کسب پیروزی در شهرآوردها، سرمربیان دو تیم نیز آمار مطلوبی از خود برجای نگذاشتند و همچنان در حسرت پیروزی دربی هستند.
با توجه به شرایط جدولی دو تیم و حساسیت همیشگی دربی، این مسابقه نقشی مهم در سرنوشت قهرمانی نیم فصل و همچنین جایگاه سرمربیان دو تیم داشت. با این حال، اوسمار در دربی شماره ۱۰۶ دومین تجربه خود را در این دیدار بزرگ پشت سر گذاشت. او برای نخستین بار در دربی برگشت فصل بیست و سوم مقابل جواد نکونام به تساوی بدون گل رسیده بود و اکنون پس از دو فصل، در دیدار رفت برابر ریکاردو ساپینتو نیز همین نتیجه را تکرار کرد تا حسرت برد دربی همچنان در کارنامه این سرمربی برزیلی باقی بماند.
در سمت مقابل، ریکاردو ساپینتو که تجربه بیشتری در دربیها دارد، در دربی ۱۰۶ چهارمین ناکامی خود در کسب پیروزی مقابل رقیب سنتی را تجربه کرد. او پیشتر در فینال جام حذفی فصل بیست و دوم با شکست ۲ بر یک برابر پرسپولیس از قهرمانی بازمانده بود و در لیگ برتر همان فصل نیز موفق به برد نشد؛ در دیدار رفت به تساوی ۲–۲ رسید و در بازی برگشت با نتیجه یک بر صفر شکست خورد.
این آمار در حالی رقم خورده که در شش دربی در سه فصل گذشته، هیچ یک از این دو سرمربی موفق به شکست رقیب سنتی نشدهاند. حال باید دید این آمار آنها در دربی برگشت فصل جاری یا شاید تقابل احتمالی در جام حذفی ادامه خواهد داشت یا نه و اینکه بالاخره کدام یک موفق به طلسمشکنی خواهد شد.
آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.