|

شهباز شریف به چین سفر می کند

وزیر خارجه پاکستان ضمن اعلام سفر شهباز شریف نخست‌وزیر این کشور از ۳ تا ۶ خرداد (۲۳-۲۶ می) به پکن افزود: نخست‌وزیر پاکستان در جریان این سفر در مجمع تجاری در ۲۴ می شرکت می‌کند.

شهباز شریف به چین سفر می کند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

وزیر خارجه پاکستان اعلام کرد که شهباز شریف از ۳ تا ۶ خرداد (۲۳-۲۶ می) سفری رسمی به پکن خواهد داشت.

​اسحاق دار؛ وزیر خارجه پاکستان ضمن اعلام سفر شهباز شریف نخست‌وزیر این کشور از ۳ تا ۶ خرداد (۲۳-۲۶ می) به پکن افزود: نخست‌وزیر پاکستان در جریان این سفر در مجمع تجاری در ۲۴ می شرکت می‌کند. 

هم‌چنین این سفر در آستانه هفتاد و پنجمین سال روابط دیپلماتیک دو کشور برگزار می شود و بر تعمیق روابط متمرکز است.

​تمرکز بر فاز جدید همکاری‌ها در حوزه‌های هوش مصنوعی، کشاورزی مدرن و شهرهای هوشمند،‌ تداوم رایزنی‌ها درباره میانجی‌گری پاکستان میان ایران و آمریکا با مشارکت چین از جمله دیگر برنامه‌ها و دستور کار این مقام عالی پاکستان در سفر به پکن است.

​این سفر در حالی انجام می‌شود که چین این روزها میزبان دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا است.

منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.