|

رونمایی از دستاوردهای دفاعی متوقف شد / علت چیست؟

سردار طلایی‌نیک در خصوص دستاوردهای دفاعی گفت: به دلیل ملاحظات امنیتی، رونمایی عمومی از این دستاوردها متوقف شده است، اما این تجهیزات به یگان‌های دفاعی کشور ملحق شده و در عملیات‌های آفند و پدافند فعال هستند.

رونمایی از دستاوردهای دفاعی متوقف شد / علت چیست؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

سردار طلایی‌نیک،سخنگوی وزارت دفاع در مراسم الحاق ۱۰۰ دستگاه پهپاد امدادی به جمعیت هلال احمر در جمع خبرنگاران گفت: مرکز پشتیبانی پهپادی وزارت دفاع از شرکت‌های دانش‌بنیان، بخش خصوصی و تمام نهادهایی که در حوزه پهپادها فعالیت دارند حمایت خواهد کرد. این حمایت شامل انتقال دانش فنی، فناوری و پشتیبانی از طراحی، ساخت و توسعه تجهیزات جانبی پهپادها است.

 وی افزود: این پهپادها علاوه بر کاربردهای نظامی، در حوزه‌های غیرنظامی مانند ارتباطات، تبادل اطلاعات مکانی، زیست‌محیطی و امداد و نجات نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. هدف از ایجاد این مرکز، رونق بهره‌برداری گسترده‌تر از پهپادهای غیرنظامی با اتکا به تجاری‌سازی و نقش‌آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان است.

سردار طلایی‌نیک همچنین در خصوص دستاوردهای دفاعی گفت: به دلیل ملاحظات امنیتی، رونمایی عمومی از این دستاوردها متوقف شده است، اما این تجهیزات به یگان‌های دفاعی کشور ملحق شده و در عملیات‌های آفند و پدافند فعال هستند.

 

منبع: مهر

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.