|

رهبر اکثریت جمهوری‌خواه سنا از تفاهم ایران و آمریکا استقبال کرد

«جان ثون» رهبر اکثریت جمهوری‌خواه سنا پس از دریافت توضیحات از مقامات کاخ سفید درباره تفاهم‌نامه ایران و آمریکا، این توافق را «گامی در مسیر درست» خواند.

رهبر اکثریت جمهوری‌خواه سنا از تفاهم ایران و آمریکا استقبال کرد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

«جان ثون» رهبر اکثریت جمهوری‌خواه سنا پس از دریافت توضیحات از مقامات کاخ سفید درباره تفاهم‌نامه ایران و آمریکا، این توافق را «گامی در مسیر درست» خواند.

 ثون در گفت‌وگویی با سی‌ان‌ان گفت: «بدیهی است که هنوز مسائل بیشتری در پیش است و این توافق زمینه را برای یک روند مذاکره فراهم می‌کند.»

وی در ادامه نسبت به پایان یافتن برنامه هسته‌ای ایران ابراز امیدواری کرد.

ثون همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا جلسه توجیهی کاخ سفید، نگرانی‌های او درباره مشوق‌های مالی برای ایران را کاهش داده است یا نه مدعی شد: «فکر می‌کنم همه این مشوق‌های مالی، به‌جز شاید موضوع عوارض مربوط به رفع محاصره دریایی، به اقداماتی وابسته هستند که ایران باید در آینده انجام دهد.»

وی افزود: «همان‌طور که گفتم، من این توافق را گام نخست در روندی می‌بینم که احتمالا طولانی خواهد بود و همچنان بحث‌برانگیز باقی می‌ماند؛ روندی که در نهایت مشخص خواهد کرد توافق نهایی چه شکلی خواهد داشت.»

رهبر اکثریت سنا در پایان گفت: «اما روشن است که این یک گام در مسیر درست است. این توافق باعث باز شدن تنگه هرمز و ازسرگیری تردد در مسیرهای کشتیرانی می‌شود و به نظر من این نتیجه مثبتی برای اقتصاد است.»

 

منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.