|

باغ وحش بابلسر تعطیل می شود

پس از ماه‌ها اخطار برای رفع نواقص باغ وحش بابلسر، دادستان عمومی و انقلاب بابلسر سرانجام آب پاکی را روی دست این باغ وحش ریخت.

باغ وحش بابلسر تعطیل می شود

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

حمیدرضا ظهرابی، معاون سازمان حفاظت محیط زیست، امروز (یکشنبه) علت پلمپ باغ‌وحش بابلسر را رعایت نکردن استانداردهای نگهداری حیوانات در حوزه‌های رفاه، تغذیه و بهداشت دانست و گفت این مجموعه به همین دلیل رتبه «ضعیف» دریافت کرده بود.

این موارد از سال گذشته به مدیریت باغ‌وحش بابلسر ابلاغ و مجوز محیط‌زیستی آن تعلیق شده بود. با وجود فرصت داده‌شده تا پایان خردادماه امسال برای رفع کامل نواقص، بازرسی‌های مجدد نشان داد بخش قابل توجهی از ایرادات همچنان پابرجاست.

حال طبق اعلام دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بابلسر، تنها باغ‌وحش استان مازندران پس از ناکامی در رفع نواقص و رعایت نکردن استانداردهای نگهداری حیوانات، پلمب شد. این مجموعه که ۳۶ سال در بابلسر فعالیت داشت، گونه‌هایی مانند شیر، ببر بنگال، خرس، گرگ، شتر، فلامینگو، گوزن زرد اروپایی و طاووس را نگهداری می‌کرد.

ظهرابی درباره سرنوشت حیوانات باغ‌وحش بابلسر گفت که قرار شد آنها به سایر مراکز مجاز و دارای شرایط مناسب منتقل شوند.

منبع: فارس

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.