|

پیش بینی هوای خوزستان فردا 6 آبان 1404؛ کاهش دمای در راه است

​مدیرکل هواشناسی خوزستان از کاهش دو تا سه درجه‌ای دما در استان خبر داد.

پیش بینی هوای خوزستان فردا 6 آبان 1404؛ کاهش دمای در راه است

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مدیرکل هواشناسی خوزستان از کاهش دو تا سه درجه‌ای دما در استان خبر داد.

محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی همچنان تا پایان هفته جو نسبتا پایداری را نشان می‌دهد بنابراین افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی و بزرگ استان خوزستان در این روزها دور از انتظار نیست.

وی افزود: امروز دوشنبه ۵ آبان شاهد کاهش دو تا سه درجه‌ای دما خواهیم بود و سپس تا پایان هفته تغییرات دمایی محسوسی نخواهیم داشت. 

سبزه‌زاری ادامه داد: امروز و فردا وزش باد در مناطق غربی و جنوب غربی در ساعت‌های بعد از ظهر به صورت متوسط خواهد بود. تا اواسط روز چهارشنبه شمال خلیج فارس مواج پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته رامشیر با ۳۸.۵ و ایذه با ۹.۴ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای امروز اهواز در این مدت بین ۳۷ و ۱۹.۴ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.