قیمت روز خودرو؛ چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴/ عقبگرد سنگین قیمت تارا
کیمیا نعمتاله_ امروز ۲۶ آذر ۱۴۰۴ بازار خودرو های پر تیراژ تحت تاثیر بازار های طلا و سکه با عقبگرد قیمت ها همراه شد و بیشتر محصولات با کاهش قیمتی بین ۵ تا ۳۰ میلیون تومان همراه شدند و در این بین خودروی تارا اتومات با افت قیمت ۳۰ میلیونی بیشترین کاهش قیمت را تجربه کرد.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
در گروه محصولات ایران خودرو؛ پژو ۲۰۷ دنده ای هیدرولیک (TUP5) به قیمت یک میلیارد و ۲۶۳ میلیون تومان معامله می شود و حدود ۱۲ میلیون تومان با افت قیمت مواجه شد.
پژو ۲۰۷ سقف شیشه ای دنده اتومات در معاملات امروز بازار تهران به رقم یک میلیارد و ۵۰۵ میلیون تومان خرید و فروش نی شود و حدود ۱۵ میلیون تومان عقبگرد قیمت داشته است.
خودروی تارا دنده ای در معاملات امروز بازار تهران به نرخ یک میلیارد و ۳۵۵ میلیون تومان عرضه می شود و با کاهش قیمتی حدود ۲۲ میلیون تومان مواجه شد.
خودروی تارا اتومات در معاملات امروز خودرو های پر تیراژ به قیمت یک میلیارد و ۶۳۸ میلیون تومان خرید و فروش می شود و نسبت به دیروز حدود ۳۰ میلیون تومان افت قیمت داشته است.
خودروی دنا پلاس اتوماتیک در معاملات امروز به نرخ یک میلیارد و ۶۴۵ میلیون تومان رسید و حدود ۲۲ میلیون تومان با افت قیمت همراه شد.
در گروه خودروسازی سایپا؛ کوییک دنده ای در معاملات امروز بازار خودرو های پر تیراژ به نرخ ۷۸۰ میلیون تومان رسید و با افت پنج میلیون تومانی مواجه شد.
خودروی ساینا S در معاملات امروز بازار های پر تیراژ به رقم ۷۸۸ میلیون تومان معامله می شود و حدود شش میلیون تومان عقبگرد قیمت داشته است.
خودروی شاهین GL در پایان معاملات امروز به نرخ یک میلیارد و ۲۷۷ میلیون تومان عرضه می شود و حدود ۱۳ میلیون تومان کاهش قیمت داشته است.
آخرین اخبار اقتصادی را از طریق این لینک پیگیری کنید.