|

پرسپولیس پرونده آسانی را به کمیته استیناف می‌برد

باشگاه پرسپولیس پس از رد شدن شکایت این تیم درباره حضور غیرمجاز وینگر آلبانیایی استقلال در بازی با این تیم، قرار است پرونده فوق را به کمیته استیناف فدراسیون فوتبال ارجاع بدهد.

پرسپولیس پرونده آسانی را به کمیته استیناف می‌برد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پیش از ظهر امروز رای پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس از استقلال را به دلیل استفاده غیرمجاز از یاسر آسانی در بازی با این تیم به دلیل فسخ قرارداد رد کرد. کمیته انضباطی حضور آسانی را غیرمجاز تشخیص نداد و عنوان شد که مدرکی درباره فسخ قرارداد این بازیکن به سازمان لیگ ارائه نشده است.

پس از رای کمیته انضباطی، از باشگاه پرسپولیس خبر می‌رسد که آنها از این رای ناراضی هستند و قرار است از کمیته استیناف این پرونده را پیگیری کنند.

همچنین همان‌طور که پیمان حدادی مدیرعامل پرسپولیس اعلام کرده بود، این باشگاه در صورت نیاز و پس از طی مراحل قانونی در مراجع داخلی، موضوع را در مراجع ذی‌صلاح بین‌المللی پیگیری خواهد کرد.

 

منبع: ایرنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.