|

پرسپولیس ساختمانهایش را پس می‌گیرد

پرونده فرد بانفوذی که چهار ملک باارزش باشگاه پرسپولیس را تصاحب کرده بود، در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی در حال بررسی است و به زودی این اموال به باشگاه پرسپولیس برمی‌گردد.

پرسپولیس ساختمانهایش را پس می‌گیرد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

پرونده فرد بانفوذی که چهار ملک باارزش باشگاه پرسپولیس را تصاحب کرده بود، در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی در حال بررسی است و به زودی این اموال به باشگاه پرسپولیس برمی‌گردد.

ماجرا به سال ۱۳۹۰ برمی گردد که باشگاه پرسپولیس چهار ساختمان در منطقه چیذر تهران داشت، ساختمان هایی که از محل اسپانسر  در قالب قراردادی که با این باشگاه بسته بود، مالکیت این چهار واحد از محل درآمد خریداری و در اختیار پرسپولیس قرار گرفته بود.

اما شخص بانفوذی که کنار اسپانسر فعالیت می کرد و با باشگاه ارتباط گرفته بود، از انتقال اسناد این چهار واحد ملکی به باشگاه پرسپولیس به بهانه های مختلف خودداری کرده بود.

این پرونده بعدها از سوی مراجع ذیصلاح مورد بررسی قرار گرفت و پیگیری‌های حقوقی پرسپولیس باعث شده پرونده فردی که املاک پرسپولیس را تصرف و تصاحب کرده به حوزه پیگیری  مفاسد اقتصادی برود و قوه قضاییه در حال طی کردن مقدمات قانونی است تا اموال باشگاه پرسپولیس که دارایی ارزشمندی در شمال شهر تهران است به پرسپولیس برگردد.

فردی که این اموال را تصاحب کرده بود، به برخی جریانات سیاسی وابستگی دارد و با سواستفاده از همین ارتباطات دست به تخلف گسترده ای زده که خوشبختانه نهادهای نظارتی با کشف تخلف این فرد، مانع ثروت اندوزی غیر قانونی او شدند.

برابر با گزارش‌های رسیده از منابع آگاه، با تلاش قوه قضاییه به زودی هر چهار واحد ملکی باشگاه پرسپولیس به دارایی های باشگاه اضافه می شود.

این فرد چند سالی هم با باشگاه رقیب همکاری مالی داشت اما حالا باشگاه پرسپولیس پیگیر است اموال خود را با کمک قانون پس بگیرد.

 

منبع: ایلنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.