|

مجید حسینی بدون تیم ماند

مجید حسینی پس از پنج فصل حضور در کایسری‌اسپور، به صورت قطعی از این باشگاه جدا شد و اکنون باید منتظر مشخص شدن مقصد بعدی مدافع تیم ایران ماند.

مجید حسینی بدون تیم ماند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

رسانه ترکیه‌ای کایسری آنادولو خبر در گزارشی از تغییرات گسترده کایسری‌اسپور خبر داده است. این باشگاه پس از تغییر رئیس، اعضای هیئت‌مدیره، سرمربی و مدیر ورزشی، با ۲۸ بازیکن قطع همکاری کرده و ۱۵ بازیکن جدید به خدمت گرفته است.

مجید حسینی نیز در فهرست بازیکنانی قرار دارد که در پایان فصل از کایسری‌اسپور جدا شده‌اند. تنها سمیح گولر، گورکم ساغلام و طاها ساری‌ارسلان از ترکیب فصل گذشته باقی مانده‌اند و سایر بخش‌های تیمی که فصل جدید را با پیروزی دو بر صفر مقابل وان‌اسپور آغاز کرد، تغییر کرده است.

جدایی حسینی در حالی قطعی شده که این مدافع تابستان سال گذشته قرارداد خود را برای دو فصل دیگر تمدید کرده بود. با این حال، مصدومیت مزمن تاندون آشیل اجازه نداد فصل خوبی را پشت سر بگذارد. او پس از بازگشت از اردوی تیم ملی ایران بار دیگر از همان ناحیه آسیب دید و سرانجام در بهمن‌ماه تحت عمل جراحی قرار گرفت. باشگاه کایسری‌اسپور در آن مقطع اعلام کرد حسینی حداقل شش ماه از میادین دور خواهد بود.

مدافع ۳۰ ساله ایرانی در فصل گذشته تنها سه مسابقه لیگ را برای کایسری‌اسپور انجام داد. دوری طولانی‌مدت از مسابقات و تغییرات گسترده مدیریتی و فنی، در نهایت به پایان همکاری طرفین منجر شد.

حسینی تابستان ۲۰۱۸ و پس از درخشش با پیراهن استقلال و جام جهانی ۲۰۱۸ راهی ترابزون‌اسپور شد. او طی سه فصل ۵۹ بار در سوپرلیگ ترکیه برای این تیم به میدان رفت و قهرمانی جام حذفی و سوپرجام ترکیه را نیز تجربه کرد.

این مدافع در تابستان ۲۰۲۱ به کایسری‌اسپور پیوست و طی پنج فصل ۸۰ مسابقه در سوپرلیگ انجام داد. حسینی در مجموع دوران حضورش در ترابزون‌اسپور و کایسری‌اسپور ۱۳۹ بار در لیگ ترکیه به میدان رفت و سه گل به ثمر رساند. تعداد مسابقات رسمی او در فوتبال ترکیه با احتساب جام حذفی، سوپرجام و لیگ اروپا از ۱۶۰ بازی عبور می‌کند.

حالا نخستین دوره حضور حسینی در کایسری‌اسپور به پایان رسیده و هنوز خبری درباره تیم آینده‌اش منتشر نشده است. باید دید این مدافع باتجربه همچنان در فوتبال خارج از ایران به کار خود ادامه می‌دهد یا پس از هشت سال به لیگ برتر بازمی‌گردد.

علی کریمی، دیگر بازیکن ایرانی کایسری‌اسپور، پیش از پایان فصل گذشته از این باشگاه جدا شده بود. او در زمستان با قراردادی یک‌ونیم‌ساله به سپاهان بازگشت، اما تعطیلی مسابقات پس از آغاز جنگ باعث شد حتی یک دقیقه هم برای طلایی‌پوشان بازی نکند.

کریمی در شروع آماده‌سازی فصل جدید در تمرینات سپاهان حضور داشت، اما محرم نویدکیا اعلام کرد در برنامه‌های فنی او جایی ندارد. این هافبک ۳۲ ساله بدون انجام مسابقه از سپاهان جدا شد و در حال حاضر بازیکن آزاد است. به این ترتیب، دو بازیکن ایرانی فصل گذشته کایسری‌اسپور اکنون تیمی ندارند و مقصد آینده آنها مشخص نشده است.

منبع: ورزش3

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.