|

گرفتاری ستاره افغانستانی لیگ ایران برای انعقاد قرارداد

اکبر کاظمی، ملی‌پوش افغانستانی که به تازگی به تیم پالایش نفت بندرعباس پیوسته، برای ثبت قرارداد جدید با مشکل بزرگی مواجه شده است.

گرفتاری ستاره افغانستانی لیگ ایران برای انعقاد قرارداد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

تیم پالایش نفت بندرعباس، در نخستین حرکت نقل و انتقالاتی، اکبر کاظمی، رأس مطرح تیم ملی افغانستان را به خدمت گرفت و برای جذب او خیلی زود اقدام کرد. کاظمی که فصل گذشته در تیم سن ایچ ساوه توپ زده بود و در حالی که قراردادش با تیم مدعی یک فصل دیگر اعتبار داشت، درخواست جدایی خود را به ساوجی ها ارائه داد و سپس شاگرد علی افضل در بندرعباس شد.

با این حال، کاظمی در محاسبات خود برای جدایی از سن ایچ دچار اشتباه و یا به عبارتی دیگر سوءتفاهم شده است. او در موقعیتی در تمرینات پالایش نفت بندرعباس شرکت کرده که همچنان رضایت نامه‌‌اش از سوی باشگاه ساوجی صادر نشده و او تنها اجازه این را داشته که با مدیران جنوبی مذاکره کند.

کاظمی که پیش‌تر گمان می‌کرد مجوز مذاکره با باشگاهی دیگر به معنای موافقت سن‌ایچ با جدایی اوست، شب گذشته با واقعیتی متفاوت روبه‌رو شد. طبق اعلام باشگاه سن ایچ، صدور رضایت‌نامه این بازیکن مشروط به پرداخت مبلغی مشخص خواهد بود و او برای فسخ قرارداد باید این شرط را برآورده کند.

به همین منظور، او برای برطرف کردن این مشکل، بندرعباس را ترک کرده است و روز شنبه جلسه‌ای را با مقامات باشگاه سن ایچ خواهد داشت. اگرچه این نشست ممکن است، او را برای تمدید با سن ایچ متقاعد کند و پروسه انتقالش به بندرعباس منتفی شود.

svzwpl2g6

منبع: ورزش3

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.