|

گواردیولا به تیم عربی می رود ؟

شفقنا-تیم ملی عربستان سعودی در تلاش برای جذب پپ گواردیولا بعد از جام جهانی است البته عربستان تنها مشتری این مربی بزرگ اسپانیایی نیست.

گواردیولا  به تیم عربی می رود ؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

شفقنا-تیم ملی عربستان سعودی در تلاش برای جذب پپ گواردیولا بعد از جام جهانی است البته عربستان تنها مشتری این مربی بزرگ اسپانیایی نیست.

پس از پایان دوران موفقیت‌آمیز پپ گواردیولا در منچستر سیتی، انتظار می‌رود این مربی اسپانیایی به سمت کار در سطح بین‌المللی حرکت کند. تیم ملی عربستان سعودی  در رقابت با دو تیم ملی عربی دیگر برای جذب او وارد رقابت شده  است.

پایان دوران گواردیولا در منچستر سیتی

گواردیولا روز یکشنبه گذشته پس از ۱۰ سال حضور در باشگاه منچستر سیتی، دوران خود را در این تیم به پایان رساند. او در این مدت ۲۰ عنوان قهرمانی، از جمله ۶ قهرمانی در لیگ برتر انگلیس، کسب کرد و به عنوان یکی از موفق‌ترین مربیان تاریخ این باشگاه از آن خارج شد.

پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که انزو مارسکا نزدیک‌ترین گزینه برای جانشینی او باشد. در همین حال، گواردیولا قصد دارد پس از سال‌ها کار مداوم، که از بارسلونا شروع شد و با بایرن مونیخ و منچستر سیتی ادامه یافت، دوره‌ای استراحت کند.

تیم ملی عربستان سعودی به دنبال جذب گواردیولا

شبکه talkSPORT فاش کرد که گواردیولا علاقه زیادی به مربیگری تیم ملی انگلیس دارد، اما راه رسیدن به این هدف ممکن است آسان نباشد، زیرا علاقه فزاینده‌ای از سوی عربستان سعودی برای جذب او در آینده وجود دارد.

این موضوع در حالی مطرح می‌شود که مربی فعلی تیم ملی عربستان، جورجیوس دونیس، قراردادی تا ژوئیه ۲۰۲۷ دارد و از آوریل گذشته مسئولیت این تیم را بر عهده گرفته است.

این شبکه در گزارش خود نوشت: عربستان سعودی به نظر مقصد نزدیک‌تری است، و تیم ملی امارات نیز گزینه‌ای برای گواردیولا محسوب می‌شود.

مسئولان سعودی در حال برنامه‌ریزی بلندمدت هستند و تمرکز ویژه‌ای بر پروژه جام جهانی ۲۰۳۴ دارند که برای اولین بار در عربستان برگزار خواهد شد. آنها ممکن است با قدرت برای متقاعد کردن گواردیولا به رهبری تیم ملی در این تورنمنت اقدام کنند.

تیم سوم که برای جذب گواردیولا رقابت می‌کند، تیم ملی مراکش است که در تلاش برای ساختن نسلی است که بتواند در جام جهانی ۲۰۳۰، که به میزبانی مشترک عربستان، اسپانیا و پرتغال برگزار می‌شود، رقابت کند.

انگلستان یا استراحت؟ گزینه‌های پپ گواردیولا پس از منچستر سیتی

گواردیولا سال‌ها به عنوان نامزد ایده‌آل برای مربیگری تیم ملی انگلیس شناخته می‌شد، اگرچه توماس توخل هنوز در پست خود باقی است.

شبکه talkSPORT تأکید کرد که گواردیولا برنامه‌ای برای پذیرش هیچ پست جدیدی در لیگ برتر انگلیس ندارد، اما ممکن است مسیری مشابه یورگن کلوپ را دنبال کند و با نقش‌های استراتژیک و مدیریتی، قبل از بازگشت مجدد به مربیگری، پیش برود.

توخل در فوریه گذشته قرارداد خود را با تیم ملی انگلیس برای دو سال دیگر تمدید کرد تا تا پایان یورو ۲۰۲۸ در این پست باقی بماند، در حالی که قرارداد اصلی او قرار بود پس از جام جهانی امسال به پایان برسد.

منبع: شفقنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.