|

اوسمار کی به ایران می آید؟

باشگاه پرسپولیس در تلاش است تا اوسمار ویرا سرمربی جدید این تیم در تقابل با تراکتور در هفته نهم رقابت‌های لیگ برتر روی نیمکت این تیم بنشیند.

اوسمار کی به ایران می آید؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 باشگاه پرسپولیس در تلاش است تا اوسمار ویرا سرمربی جدید این تیم در تقابل با تراکتور در هفته نهم رقابت‌های لیگ برتر روی نیمکت این تیم بنشیند.

 سرانجام اوسمار ویرا بعد از یک دور مذاکرات فشرده پیش‌نویس قرارداد خود با پرسپولیس را امضا کرد تا دوباره هدایت سرخ‌پوشان را برعهده بگیرد. این در شرایطی‌ است که باشگاه پرسپولیس هنوز با وحید هاشمیان سرمربی این تیم بر سر فسخ قرارداد هنوز به توافق نرسیده و به نظر می‌رسد ظرف ۲۴ ساعت آینده، همکاری قرمزها و هاشمیان به طور رسمی به پایان برسد.

این در شرایطی‌ است که پرسپولیس روز پنج‌شنبه هشتم آبان ماه در حساس‌ترین دیدار هفته نهم رقابت‌های لیگ برتر در ورزشگاه یادگار امام (ره) به مصاف تراکتور تبریز مدافع عنوان قهرمانی خواهد رفت و هنوز مشخص نیست سرنوشت نیمکت این تیم در بازی برابر تراکتور چه خواهد شد.

پیگیری‌های خبرنگار ایرنا نشان می‌دهد باشگاه پرسپولیس در تلاش است که امروز کارهای مربوط به اخذ روادید اوسمار را نهایی کرده تا بعد از آن مقدمات سفر وی از برزیل به ایران را فراهم کند. اگر سرخ‌پوشان موفق شوند امروز روادید این مربی را دریافت کنند به احتمال فراوان اوسمار روز سه‌شنبه وارد تهران خواهد شد و باشگاه در زمان باقی مانده تا بازی با تراکتور شرایط لازم برای صدور کارت این مربی را فراهم خواهد کرد تا دیدار با پرشورها نخستین تجربه اوسمار در بازگشت به ایران روی نیمکت پرسپولیس باشد.

 

 

 

 

منبع: ایرنا

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.