|

اوسمار به پرسپولیس می آید؟

اوسمار ویرا سرمربی برزیلی و سابق پرسپولیس، از تیم بوریرام تایلند جدا شد.

اوسمار به پرسپولیس می آید؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

اوسمار ویرا سرمربی برزیلی و سابق پرسپولیس، از تیم بوریرام تایلند جدا شد.

اوسمار ویرا که بعد از جدایی یحیی گل‌محمدی هدایت پرسپولیس را برعهده گرفته بود بعد از قهرمانی در لیگ بیست و چهارم در اقدامی عجیب از این تیم جدا شد و راهی فوتبال تایلند شد تا سرمربی بوریرام شود.

بوریرام با این مربی برزیلی موفق شد در هر ۴ جام داخلی تایلند به عنوان قهرمانی برسد و جواز حضور در رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا را کسب کند.

حالا باشگاه تایلندی در خبری غیرمنتظره به صورت رسمی از پایان همکاری بوریرام با اوسمار خبر داد، آن هم در شرایطی که این مربی برزیلی با این تیم نتایج قابل قبولی گرفته بود. برخی از رسانه‌های تایلندی اختلافات بین اوسمار و مدیران بوریرام را دلیل این جدایی دانسته اند.

باید دید مسئولان باشگاه پرسپولیس که با وجود هزینه‌های زیاد، تیم‌شان شروع ناامید کننده‌ای در فصل جاری داشته برای مذاکره با اوسمار دست به کار خواهند شد یا همچنان به وحید هاشمیان اطمینان می‌کنند.

 

منبع: ایرنا

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.