|

عموزاد راهی یک هشتم نهایی شد

آزادکار وزن ۶۵ کیلوگرم ایران با شکست حریف خود از قرقیزستان راهی مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های قهرمانی جهان شد.

عموزاد راهی یک هشتم نهایی شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

آزادکار وزن ۶۵ کیلوگرم ایران با شکست حریف خود از قرقیزستان راهی مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های قهرمانی جهان شد.

در ادامه رقابت‌های ۲ وزن پایانی کشتی آزاد قهرمانی جهان در زاگرب کرواسی، رحمان عموزاد دارنده مدال‌های طلای جهان و نقره المپیک، پس از استراحت در دور نخست، مقابل اکرام جان خادجی مورادوف از قرقیزستان به روی تشک رفت و در پایان در کمتر از ۲ دقیقه با امتیاز عالی ۱۱ بر صفر به برتری رسید و راهی مرحله یک هشتم نهایی شد.

عموزاد در دور بعد به مصاف برنده مبارزه میان ریل وودس از آمریکا و ماکسیم ساچولتان از مولداوی می‌رود. کیوکا قهرمان المپیک از ژاپن در آن سوی جدول حضور دارد و تا دیدار فینال با عموزاد روبه‌رو نخواهد شد.

پیش از این امیرعلی آذرپیرا دارنده مدال برنز المپیک در نخستین مبارزه به سختی و با نتیجه ۲ بر ۲ برابر گان‌باتار از مغولستان ۲ بر ۲ به برتری رسید.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.