|

تیم والیبال بلژیک اوکراین را شکست داد

بلژیک با درخشش شاگردان پیاتزا، اوکراین را ۳ بر ۰ شکست داد.

تیم والیبال بلژیک اوکراین را شکست داد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

تیم ملی والیبال بلژیک در ادامه مسابقات قهرمانی جهان و از گروه F، با نمایش درخشان شاگردان روبرتو پیاتزا موفق شد با نتیجه ۳ بر ۰ اوکراین را از پیش رو بردارد و یکی از شگفتی‌های این دوره از رقابت‌ها را رقم بزند.

در این دیدار، شاگردان امانوئل زانینی در ست‌های اول، دوم و سوم به ترتیب با نتایج ۲۵ بر ۱۶، ۲۵ بر ۱۷ و ۲۵ بر ۲۲ به پیروزی رسیدند تا برد مهمی در گروه F به دست آورند. با توجه به حضور تیم‌های الجزایر و ایتالیا در این گروه، صعود بلژیک به دور بعد تقریباً قطعی به نظر می‌رسد و کار اوکراین نیز بسیار دشوار شده است.

فره رجرز و سپه روتی، دو بازیکن تیم والیبال میلانو ایتالیا، به ترتیب ۲۳ و ۱۳ امتیاز کسب کردند و سم درو، کاپیتان بلژیک، ۱۲ پوئن دیگر برای تیمش به دست آورد. در تیم اوکراین نیز واسیل توپچی با ۱۳ امتیاز بهترین عملکرد را داشت.

در ادامه مسابقات این گروه، امروز تیم ایتالیا به مصاف الجزایر خواهد رفت. روز سوم قهرمانی جهان نیز با اتفاقات جالب و نتایج غیرمنتظره همراه بوده و کمتر کسی پیش‌بینی می‌کرد بلژیک به این راحتی از سد اوکراین عبور کند.

منبع: ورزش3

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.