|

تماشاگران پرسپولیس مقابل فجرسپاسی از قبرستان عبور کردند

در چند متری ورزشگاه شهرقدس جایی که پرسپولیس به مصاف فجرسپاسی شیراز می‌رود، قبرستانی قرار دارد که عزیزانی در آن آرام گرفته و عده‌ دیگری نیز فاتحه قرائت می‌کنند. این مساله تناقض عجیبی با حضور هوادارانی که برای ورود به ورزشگاه از این قربستان عبور می‌کنند، ایجاد کرده است.

تماشاگران  پرسپولیس مقابل فجرسپاسی  از  قبرستان عبور کردند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت ۱۹:۳۰ در شهرقدس به مصاف فجر سپاسی شیراز می‌رود تا سرخ‌پوشان تهرانی نخستین بازی فصل خود را در لیگ برتر تجربه کنند.

در چند قدمی ورزشگاه شهرقدس یک محن چشم‌نوازی می‌کند. هواداران برای رسیدن به درهای استادیوم باید از کنار قبوری بگذرند که خانواده‌های عزادار برای عزیزان خود فاتحه می‌خوانند و پارادوکسی عجیب در این فضا حاکم است


از سویی دیگر در شرایطی که هواداران پرسپولیس در انتظار رونمایی از تیم خود و پیام نیازمند بودند اما به خاطر صادر نشدن مجوز این بازیکن، امیررضا رفیعی در توفیقی اجباری سنگربان پرسپولیس در دیدار افتتاحیه لیگ برتر مقابل فجرسپاسی خواهد بود.

بازیکنان پرسپولیس هنگام ورود به زمین برای گرم کردن با تشویق شدید تماشاگران مواجه شدند و اعضای تیم نیز به ابراز احساسات هواداران، پاسخ دادند.

 

 

 

منبع: ایرنا

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.