|

مهاجم جدید استقلال فردا به تهران می آید

این بازیکن که در کایسری اسپور ترکیه توپ می‌زد، با مسئولان استقلال به توافق نهایی رسید و این مسئله از سوی باشگاه اعلام شد.

مهاجم جدید استقلال فردا به تهران می آید

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

ویزای نازون و همسر او صادر شده و آنها فردا به تهران سفر خواهند کرد.

داکنز نازون مهاجم اهل هائیتی که مد نظر ساپینتو برای فصل جدید بود و با مسئولان باشگاه به توافق نهایی رسیده بود، برای سفر به ایران به مشکل خورد.

این بازیکن که در کایسری اسپور ترکیه توپ می‌زد، با مسئولان استقلال به توافق نهایی رسید و این مسئله از سوی باشگاه اعلام شد. در این شرایط ویزای او نیز برای حضور در تهران صادر شد، اما ویزای همسرش صادر نشده بود که این اتفاق امروز رخ داده است.

با صدور ویزای همسر مهاجم تیم ملی هائیتی ، مسئولان باشگاه استقلال برای او و همسرش بلیت تهیه کردند و آنها فردا به ایران می‌آیند تا به طور رسمی قرارداد نازون امضا شود و او کار خود را با آبی پوشان استارت بزند.

منبع: ورزش سه

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 

نظرسنجی

- کدام تیم در نقل و انتقالات تابستانی بیست و پنجمین دوره لیگ برتر موفق‌تر عمل کرده است؟