• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    داور فوتبال پستچی شد

    دیوید کوت، داور اخراج‌شده لیگ برتر انگلیس، اکنون برای شرکت پستی «اِوری» مأمور تحویل بسته شده است.

    داور فوتبال پستچی شد

    به گزارش گروه رسانه ای شرق؛  این داور ۴۲ ساله اکنون تحت تعلیق ۱۶ ماهه یوفا قرار دارد. چند ماه پیش ویدئویی از او منتشر شد که در آن به یورگن کلوپ، سرمربی سابق لیورپول، توهین می‌کند. همچنین کلیپ دیگری منتشر شد که او را در حال مصرف کوکائین نشان می‌داد.

    روز دوشنبه یک زوج وقتی او را در آیفون تصویری خانه‌شان دیدند که مأمور شرکت پستی شده و بسته‌ای را تحویل می‌داد، شوکه شدند. کوت اکنون در نزدیکی خانه‌اش در شهر نیوآرک، ناتینگهام‌شر، برای این شرکت پستی کار می‌کند و گفته: «می‌خواهم زندگی‌ام را ادامه دهم. دارم سعی می‌کنم به جلو حرکت کنم و دوباره حس مسئولیت و هدف را در خودم زنده کنم. این شغل من را مشغول و سرگرم نگه می‌دارد، اما حرفه بلندمدت جدیدی برای من نیست.»

    2194698

     

    زنی که بسته را از او دریافت کرده گفته: «شوهرم طرفدار لیورپول است و حرف‌هایی که کوت زده بود برای او ناراحت‌کننده بود. شوهرم قطعه‌ای برای خودرویی که روی آن کار می‌کرد سفارش داده بود و وقتی کوت را دید، او را شناخت. کوت همین نزدیکی زندگی می‌کند و من زیاد او را در سطح شهر می‌بینم.»

    کوت در ماه دسامبر توسط کمیته داوران فوتبال انگلیس اخراج شد و تا ژوئن سال آینده از سوی یوفا محروم است.

    او گفته: «مصرف مواد کاملاً به‌طور لحظه‌ای و بدون برنامه‌ریزی بود. اینکه الان اینجا نشسته‌ام و باید بگویم چنین راهی را در پیش گرفتم، من را دچار حس شرمندگی شدید می‌کند. الان دارم کارهایی را که دلم می‌خواهد انجام می‌دهم. تمرکز روی چیزهای مهم مثل گذراندن وقت بیشتر با خانواده و دوستان.»

     

    منبع: ورزش3

    آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.