حادثه هولناک برای یک قطار در مازندران/ جزئیات واژگونی قطار در سوادکوه اعلام شد
آخرین اخبار و جزئیات جدید درباره حادثه ریلی برای یک قطار در مازندران و واژگونی واگن قطار در سوادکوه اعلام شد.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
یک قطار در محدوده ریلی زیرآب به شیرگاه در شهرستان سوادکوه دچار حادثه شد. دو واگن قطار باری از ریل در محدوده زیرآب به شیرگاه خارج شدند؛ بر این اساس، مدیرکل راهآهن شمال از خروج دو واگن باری قطار از ریل خبر داده است؛ مدیرکل مدیریت بحران مازندران نیز با اعلام این خبر، علت اولیه وقوع این حادثه را نقص فنی در واگن اعلام کرده و از ادامه بررسی عوامل ثانویه مانند رانش زمین خبر داده است.
حسینعلی محمدی، مدیرکل مدیریت بحران مازندران اظهار کرد: «حادثه واژگونی یک واگن قطار در محدوده ریلی زیرآب به شیرگاه در شهرستان سوادکوه، سه بامداد امروز (یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴) رخ داد، با حضور بهموقع تیمهای امدادی، مسیر ریلی در کمترین زمان ممکن بازگشایی شد.»
او با اشاره به اینکه واژگونی یک واگن قطار در محدوده زیرآب به سمت شیرگاه، بار دیگر اهمیت توجه به زیرساختهای حملونقل ریلی و ضرورت نظارتهای فنی مستمر را یادآور شد، تصریح کرد: «این حادثه تلفات جانی نداشت، اما بررسی دقیق علت وقوع آن و برآورد خسارات وارده بعنوان بخشی از فرآیند مدیریت بحران در دستور کار مسئولان قرار گرفته است.»
مدیرکل مدیریت بحران مازندران، افزود: «بلافاصله پس از وقوع حادثه، عوامل امدادی و تیمهای فنی به محل اعزام شدند و با انجام عملیات امدادی و فنی، مسیر ریلی بازگشایی و قطارها در حال حاضر به مسیر خود بازگشتهاند.»
او گفت: «اگرچه علت اولیه وقوع حادثه، نقص فنی واگن اعلام شده، اما عوامل ثانویه مانند رانش زمین یا دیگر مشکلات احتمالی نیز در حال بررسی دقیق کارشناسی است.»
مدیرکل مدیریت بحران مازندران اضافه کرد: «خسارتهای واردشده به واگن و محموله آن نیز توسط کارشناسان در حال برآورد بوده و نتایج نهایی پس از تکمیل بررسیها اعلام خواهد شد.»
خروج ۲ واگن قطار باری از ریل
مدیرکل راهآهن شمال با اعلام وقوع حادثه ریلی در سوادکوه، گفت: «به علت خروج دو واگن باری از ریل تردد قطارها در این محور موقتا متوقف شده است.»
«رحمان معصومی» مدیرکل راهآهن شمال یکشنبه «۲۹ تیرماه» در گفتوگو با خبرنگاران در تشریح حادثه در محور ریلی سوادکوه، اظهار کرد: «با بررسی انجام شده آسیب به بخش ریلی وارد آمد و توقف موقتی راه ریلی سوادکوه تا عصر امروز از سرگرفته میشود.»
او افزود: «نیمهشب گذشته دو واگن قطار باری از ریل در محدوده زیرآب به شیرگاه خارج شدند، به همین دلیل تردد قطارها در راهآهن شمال در حال حاضر متوقف است.»
معصومی با اعلام اینکه این حادقه تلفات جانی نداشت، تصریح کرد: «پس از دریافت گزارش وقوع حادثه از نیمهشب گذشته نیروهای فنی و تخصصی راهآهن با تجهیزات کامل برای بازسازی مسیر به محل حادثه اعزام شدند.»
مدیرکل راهآهن شمال با اعلام اینکه عملیات ترمیم خط با حضور نیروهای تخصصی و فنی آغاز شد، گفت: «از وقوع حادثه تا کنون حدود ۱۵۰ نیروی فنی و مهندسی راهآهن در محل حادثه مشغول فعالیت هستند.»
آخرین اخبار مازندران را از طریق این لینک پیگیری کنید.