|

جزئیات جدید از انفجار پیجرها در لبنان/ باتری پیجرهای منفجرشده، موادمنفجره داشت

در گزارش سی‌ان‌ان درباره انفجار پیجرها آمده است: نحوه مخفی‌شدن مواد منفجره در باتری‌های پیجرها به قدری پیچیده بود که قابل شناسایی نبود.

جزئیات جدید از انفجار پیجرها در لبنان/ باتری پیجرهای منفجرشده، موادمنفجره داشت

به گزارش شبکه شرق، باتری پیجرهای منفجرشده در لبنان، موادمنفجره داشت. 

 
دو مقام امنیتی ارشد لبنانی در گفتگو با شبکه «سی‌ان‌ان» قرار داشتن مواد منفجره در پیجرها به نحوی که قابل تشخیص نباشند را تایید کردند.
 
شبکه «سی‌ان‌ان» بامداد جمعه در گزارشی به نقل از مقام‌های لبنانی، به بررسی علت انفجار هزاران پیجر در دستان مردم لبنان طی عملیات تروریستی اسرائیل پرداخت.
 
دو مقام بلندپایه امنیتی لبنان - که نامشان فاش نشد - به این شبکه گفتند که عملیات اسرائیل در منفجرکردن پیجرها، با استفاده از باتری‌های دارای مواد منفجره انجام شد.
 
یکی از منابع توضیح داد: «نحوه مخفی‌شدن مواد منفجره در باتری‌های پیجرها به قدری پیچیده بود که قابل شناسایی نبود».
 
وی اما افشا نکرد که این دستگاه‌ها قبل از ورود به لبنان، تحت چه بررسی‌هایی قرار گرفته بودند.
 
منبع دوم نیز به سی‌ان‌ان گفت که یکی از پیجرهای دستکاری‌شده را بررسی کرده و شاهد انفجار کنترل‌شده آن بود.
 
او خاطرنشان کرد: «ماده منفجره به باتری لیتیومی پیجر دوخته‌شده بود و عملاً غیرقابل شناسایی بود. هرگز چنین چیزی را ندیده بودیم».

 

منبع: فارس

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.

 
  • اصرار تندروها برای امنیتی‌کردن فضای کشور با ‌طرح مقابله با نفوذ بیگانگان‌
  • گزارش «شرق» از روایت‌های متضاد درباره سرنوشت تنگه هرمز به دنبال بیانیه مشترک تهران و مسقط
  • روایت «شرق» از اهداف حضور وزیر خارجه عمان در تهران
  • نمایندگان مجلس در گفت‌وگو با «شرق» طرح پرحاشیه مقابله با نفوذ را نقد کردند