|

اخباری از وقوع حادثه امنیتی در خلیج عدن

سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس امروز (پنج‌شنبه) از وقوع یک حادثه امنیتی در آب‌های منطقه‌ای یمن خبر داد.

اخباری از وقوع حادثه امنیتی در خلیج عدن

 

به گزارش شبکه شرق، سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: گزارشی مبنی بر یک حادثه امنیتی در آب‌های یمن دریافت کرده‌ایم.

 در این بیانیه آمده است که طبق گزارش دریافتی این حادثه در ۷۰ مایل دریایی در جنوب شرقی خلیج عدن در یمن رخ داده است.

سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس همچنین گزارش داد که دو موشک به یک کشتی در ۷۰ مایلی عدن اصابت کرده و منجر به آتش گرفتن آن شده است.

شرکت امنیت دریایی امبری نیز اعلام کرد یک کشتی باری با پرچم پالائو و متعلق به یک طرف انگلیسی مورد حمله دو موشک در جنوب شرقی عدن قرار گرفت.

 

منبع: ايسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.

 
  • «شرق» در گزارشی، تحرکات اخیر منطقه و نشانه‌های ورود به فاز جدیدی از آرایش نظامی را بررسی می‌کند
  • ‌با طرح سه‌فوریتی خروج از NPT در مجلس؛ ایران پس از خروج چه چیزی به دست می‌آورد؟
  • «شرق» سفر مسعود پزشکیان به سازمان ملل را در میانه تهدیدهای ترامپ، نگرانی‌های امنیتی و اختلاف‌نظرهای داخلی درباره ادامه دیپلماسی بررسی می‌کند
  • روایت «شرق» از بین خطوط حضور وزیر کشور پاکستان در تهران
  • نگاهی به زندگی، میراث و روایت یک قرن حوزه در آینه حیات آیت‌الله شبیری‌زنجانی به مناسبت ارتحال ایشان