|

احضار سفیر انگلیس در ایران برای دومین بار

وزارت خارجه اعلام کرد: سایمون شرکلیف سفیر انگلیس در جمهوری اسلامی ایران در روز سه شنبه به وزارت امور خارجه احضار شد.

احضار سفیر انگلیس در ایران برای دومین بار

وزارت خارجه اعلام کرد: «در واکنش به اظهارات مداخله جویانه مقامات وزارت خارجه بریتانیا، سایمون شرکلیف سفیر این کشور در جمهوری اسلامی ایران در روز سه شنبه به وزارت امور خارجه احضار شد.»

دبیرکل اروپای غربی وزارت امور خارجه در این دیدار تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران دخالت وزارت خارجه بریتانیا در امور داخلی ایران با توسل به تعابیر جعلی و تحریک آمیز را مردود دانسته و قویا محکوم می‌کند.

وی افزود: متاسفانه طرف بریتانیایی با صدور بیانیه‌های یکجانبه و گزینشی نشان می دهد که عملا در سناریوسازی‌های معاندینی که در این کشور علیه جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌کنند، سهم دارد.

مقام وزارت خارجه ایران همچنین گفت: جمهوری اسلامی ایران گزینه‌های ممکن را در واکنش متقابل به هر گونه اقدام نامتعارف طرف بریتانیایی مد نظر قرار خواهد داد.

 

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.

 
  • «شرق» در گزارشی، تحرکات اخیر منطقه و نشانه‌های ورود به فاز جدیدی از آرایش نظامی را بررسی می‌کند
  • «شرق» سفر مسعود پزشکیان به سازمان ملل را در میانه تهدیدهای ترامپ، نگرانی‌های امنیتی و اختلاف‌نظرهای داخلی درباره ادامه دیپلماسی بررسی می‌کند
  • ‌با طرح سه‌فوریتی خروج از NPT در مجلس؛ ایران پس از خروج چه چیزی به دست می‌آورد؟
  • روایت «شرق» از بین خطوط حضور وزیر کشور پاکستان در تهران
  • نگاهی به زندگی، میراث و روایت یک قرن حوزه در آینه حیات آیت‌الله شبیری‌زنجانی به مناسبت ارتحال ایشان