|

چین: با تحریم های یک جانبه علیه ایران مخالفیم

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به اظهارات مقامات آمریکا درباره اعمال تحریم علیه پکن به دلیل تجارت با تهران گفت: در مورد وضعیت ایران، همواره معتقد بوده ایم که گفتگو و مذاکره تنها راه حل مسائل است.

چین: با تحریم های یک جانبه علیه ایران مخالفیم

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

وزارت خارجه چین اعلام کرد که این کشور با تحریم‌های یکجانبه علیه ایران مخالف است.

به گزارش ریانووستی، «لین جیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به اظهارات مقامات آمریکا درباره اعمال تحریم علیه پکن به دلیل تجارت با تهران گفت: در مورد وضعیت ایران، همواره معتقد بوده ایم که گفتگو و مذاکره تنها راه حل مسائل است.

وی تاکید کرد، موضع چین در برابر تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی، ثابت و روشن است.

الکسی پوشکوف عضو کمیته قانون اساسی شورای فدراسیون روسیه نیز در همین راستا گفت: آمریکا دائما به تهدید کشورها می پردازد؛ تهدیدهایی که در نهایت به ضرر این کشور تمام خواهد شد.

وی با اشاره به بی نتیجه بودن تهدیدات ترامپ درباره نابودی تمدن ایران در صورت تسلیم نشدن این کشور، افزود: نتیجه این رویکرد مشخص است و می‌تواند باعث بدتر شدن روابط آمریکا با بسیاری از کشورها شود.

بسیاری از کارشناسان معتقدند که تحریم ها مثل بومرنگ به کشورهای تحریم کننده برمی گردد و باعث گرانی و افزایش قیمت انرژی و دیگر کالاها و خدمات در این کشورها می شود.

منبع: مهر

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.

 
  • گزارش «شرق» از روایت‌های متضاد درباره سرنوشت تنگه هرمز به دنبال بیانیه مشترک تهران و مسقط
  • نمایندگان مجلس در گفت‌وگو با «شرق» طرح پرحاشیه مقابله با نفوذ را نقد کردند