|

سناتور دموکرات آمریکایی

وزیر جنگ آمریکا به دلیل شکست در جنگ با ایران باید پاسخگو باشد

سناتور دموکرات از ایالت ماساچوست عصر سه‌شنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «پیت هگست (وزیر جنگ آمریکا) نیروهایی را برای جنگ علیه ایران فرستاد؛ اما از انجام اقدامات اولیه لازم برای محافظت از آنها خودداری کرد.»

وزیر جنگ آمریکا به دلیل شکست در جنگ با ایران باید پاسخگو باشد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

سناتور دموکرات آمریکایی ضمن انتقاد از وزیر جنگ این کشور، گفت که او به دلیل شکست در جنگ علیه ایران باید پاسخگو باشد.

الیزابت وارن، سناتور دموکرات از ایالت ماساچوست عصر سه‌شنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «پیت هگست (وزیر جنگ آمریکا) نیروهایی را برای جنگ علیه ایران فرستاد؛ اما از انجام اقدامات اولیه لازم برای محافظت از آنها خودداری کرد.»

سناتور وارن تاکید کرد: «سپس، هنگامی که اعضای سرویس ایالات متحده جان باختند، هگست سعی کرد بر این شکست‌ها سرپوش بگذارد.»

وی افزود: «نحوه رهبری هگست خیانتی پشت خیانت دیگر است و او باید پاسخگو باشد.»

آمریکا و رژیم صهیونیستی ۹ اسفند سال گذشته در حالی‌ که گفت‌وگوهای غیرمستقیم با طرف آمریکایی در جریان بود، در اقدامی تجاوزگرانه به خاک ایران حمله کردند و ایران نیز در پاسخ به تجاوز علیه خاک کشور و دفاع از خود، عملیات وعده صادق ۴ را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکایی در منطقه و اهدافی مشخص در سرزمین‌های اشغالی انجام داد.

رسانه خبری «ای‌بی‌سی نیوز» در گزارشی که سناتور الیزابت وارن نیز لینک آن را در پست ایکس خود ضمیمه کرده، نوشته است: «گروهی از دموکرات‌های مجلس سنا، پنتاگون را به دلیل آنچه که آنها کوتاهی در محافظت از نیروهای آمریکایی در برابر حملات تلافی‌جویانه ایران می‌نامند، تحت فشار قرار داده‌اند.»

الیزابت وارن، «مارک کلی» سناتور آمریکایی از آریزونا، «کرستن گیلیبرند» سناتور دموکرات از نیویورک و «ریچارد بلومنتال» سناتور دموکرات از کنتیکت که همگی اعضای کمیته خدمات مسلح سنا هستند، در نامه‌ای خطاب به وزیر جنگ آمریکا استدلال می‌کنند که پنتاگون پس از آغاز جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، «اقدامات احتیاطی اولیه» را پیش از عملیات دفاعی مورد انتظار ایران انجام نداده است.

 

منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.