عراقچی: از جنگ ۱۲ روزه درس گرفتیم
به گزارش گروه رسانهای شرق،
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در مصاحبه India Today؛
مجری: شما بسیاری از مقامات و فرماندهان ارشد خود را از دست دادهاید، آنها در ترورها کشته شدهاند. دیگر صحبت از توطئه نیست؛ آنها ترور شدند، توسط نیروهای اسرائیلی. آسیبپذیری سیستم امنیتی خود را چگونه ارزیابی میکنید؟
عراقچی: باید بپذیریم که چنین نقطهضعفی وجود داشت. اکنون بر آن غلبه کردهایم. همانطور که گفتم، از جنگ ۱۲روزه درسهای زیادی گرفتیم. بله، این یکی از نقاط ضعف ما بود، اما مسئله این است که همه آن فرماندهان عالیرتبه فوراً جایگزین شدند و ما توانستیم از همان روز دفاع از خود را آغاز کنیم. همان شبی که اسرائیلیها به ما حمله کردند، ما نیز با موشک به آنها پاسخ دادیم و با گذشت هر روز، موشکهای ما دقیقتر و هدفمندتر شدند.
به همین دلیل بود که در روز دوازدهم، آنها درخواست آتشبس دادند؛ آتشبسی بیقید و شرط. آمریکاییها با من تماس گرفتند و گفتند اسرائیل متوقف خواهد شد، شما هم لطفاً متوقف شوید. ما گفتیم اگر آتشبس بیقید و شرط باشد، قبول میکنیم؛ در غیر این صورت به دفاع از خود ادامه خواهیم داد. اما درباره مسئله داخلی خودمان باید بگویم که باید درک کنیم این یک عملیات تروریستی بود. و مطمئنم اگر هند با عملیات تروریستی مشابهی روبهرو شود، دقیقاً همین کار را انجام خواهد داد.
آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.