|

پارلمانی که نماینده کمتر از ۲۰ درصد جامعه است، چگونه می‌تواند برای ۸۰ درصد دیگر جامعه تصمیم بگیرد

محمد عطریانفر گفت: پارلمانی که در مجموع نماینده کمتر از ۲۰ درصد جامعه است، چگونه می‌تواند برای ۸۰ درصد دیگر جامعه تصمیماتی بگیرد که اساساً مطالبه آن‌ها نیست؟

پارلمانی که نماینده کمتر از ۲۰ درصد جامعه است، چگونه می‌تواند برای ۸۰ درصد دیگر جامعه تصمیم بگیرد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 محمد عطریانفر، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با اشاره به مطالبه مردم درباره رفع فیلترینگ، گریزی به مخالفت افکار عمومی با طرح صیانت مجلس یازدهم و لایحه مقابله با انتشار اخبار خلاف واقع در فضای مجازی زد و گفت: ریشه این بیماری و این بی‌توجهی به این واقعیت برمی‌گردد که برخی تندروها هستند که با کسب رأی اندک در نهاد قانون‌گذاری کشور نشسته و آب در هاون می‌کوبند؛ آنان به‌واقع نمایندگان قاطبه عظیم ملت نیستند. افرادی که از ناحیه قبیله‌های سیاسی خود رأی گرفته‌اند، توان پاسخگویی جامع به مطالبات شهروندان را ندارند، آن هم در جامعه‌ای که اقبال انتخاباتی به‌شدت کاهش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: پارلمانی که در مجموع نماینده کمتر از ۲۰ درصد جامعه است، چگونه می‌تواند برای ۸۰ درصد دیگر جامعه تصمیماتی بگیرد که اساساً مطالبه آن‌ها نیست؟ تا زمانی که این عارضه روحی و روانی اصلاح نشود و اعتماد مجدداً به جامعه بازنگردد، و تا زمانی که نمایندگان واقعی مردم با آرای بالا وارد مجلس نشوند، لاجرم این وضعیت ادامه پیدا خواهد کرد. مجلسی که تکیه‌گاهش آرای ۳، ۵ و یا حتی ۱۰ درصدی است، درد جامعه را به‌درستی احساس نخواهد کرد.

منبع: خبر آنلاین

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.