|

رای مثبت ۲۰۰ نماینده مجلس به دو فوریت بررسی لایحه «معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه»

۲۰۰ نماینده مجلس شورای اسلامی روز سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت به دو فوریت بررسی لایحه «معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه» رای مثبت دادند. این معاهده پس از امضا در زمستان گذشته، در دوما و شورای فدراسیون روسیه تصویب شد و برای اجرا از طرف ایران باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد.

رای مثبت ۲۰۰ نماینده مجلس به دو فوریت بررسی لایحه «معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه»

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق ؛ ۲۰۰ نماینده مجلس شورای اسلامی روز سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت به دو فوریت بررسی لایحه «معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه» رای مثبت دادند.

این معاهده پس از امضا در زمستان گذشته، در دوما و شورای فدراسیون روسیه تصویب شد و برای اجرا از طرف ایران باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد.

توافق جامع راهبردی ایران و روسیه، یک معاهده چند بعدی اقتصادی، سیاسی و نظامی و امنیتی است. با این حال برخلاف معاهده مشابه روسیه با کره شمالی، شامل حمایت نظامی مستقیم طرفین در صورت بروز جنگ نمی‌شود.

 

منبع: دیده بان

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.

 
  • واکاوی ابعاد نظامی، دفاعی و امنیتی جنگ ۱۲روزه در آستانه نخستین سالگرد آن در گفت‌وگو با دکتر حسین علایی
  • «شرق» از حملات متقابل ایران و آمریکا، لفاظی‌های تازه ترامپ و شکننده‌ترشدن آتش‌بس گزارش می‌دهد
  • در گفت‌وگو با داوود مرادیان، سرکوب فیزیکی و مهندسی فرهنگی برای حذف زنان توسط طالبان بررسی شد