|

فرش شاه پسند بهترین فرش ماشینی سال 1401

شرکت فرش شاه‌پسند توانست برای سومین سال پیاپی حائز رتبه برترین تولیدکننده فرش‌ماشینی در ایران به انتخاب موسسه اندیشه‌سازان مصنوع شود

فرش شاه پسند بهترین فرش ماشینی سال 1401

شرکت فرش شاه‌پسند توانست برای سومین سال پیاپی حائز رتبه برترین تولیدکننده فرش‌ماشینی در ایران به انتخاب موسسه اندیشه‌سازان مصنوع شود. در مراسمی‌که با حضور مدیرکل استاندارد استان، مدیران عامل و هیات‌مدیره شرکت‌های مختلف فرش‌ماشینی و مدیرعامل موسسه در شهرک‌صنعتی راوند برگزار شد، لوح تقدیر برترین تولیدکننده فرش‌ماشینی در سطح کشور به مهندس‌سمساریان مدیرعامل شرکت فرش شاه‌پسند اهدا شد.

در این مراسم مهندس‌سمساریان در سخنانی با تشکر از حضار در این همایش اظهار داشت: شرکت فرش شاه‌پسند هم اکنون با 10دستگاه‌بافندگی ظرفیت تولید سالانه 1میلیون‌مترمربع انواع فرش‌ماشینی اعم از فرش طلاکوب و فرش‌های 1500، 1200، 1000 و 700 شانه ساده و گل‌برجسته را دارد. وی افزود: هم‌اکنون بیش از 700واحد در سطح کاشان مشغول تولید فرش‌ماشینی هستند که تنها 23 واحد گریدA دارند که شرکت شاه‌پسند یکی از آن واحدهاست.

مهندس‌سمساریان افزود: این واحد تولیدی زمینه اشتغال مستقیم 100 و غیرمستقیم 600 نفر را در سطح کشور فراهم آورده است. وی موفقیت شرکت شاه‌پسند را مرهون تلاش مدیران و متخصصان بخش‌های مختلف و کارکنان این واحد و حمایت‌ها و پیگیری مسئولان استاندارد دانست و اظهار امیدواری کرد با افق جدیدی که پس از رفع تحریم‌ها پیش روی واحدهای تولیدی قرار خواهد گرفت، ظرفیت تولید این شرکت نیز افزایش یابد.

فرش شاه‌پسند به 30 کشور صادرات دارد

 سمساریان 30مقصد صادراتی خود را شامل کشورهای اروپایی همچون آلمان، اتریش، سوئد، انگلیس، سوئیس، آسیای‌شرقی چون سنگاپور، مالزی، چین، ژاپن، کره‌جنوبی و همچنین همسایه‌های ایران شامل عراق، ترکیه، روسیه و کشورهای حوزه خلیج‌فارس بیان کرد. وی در ادامه سخنرانی خود اظهار داشت: پتانسیل تولید و بازاریابی صادراتی این شرکت به‌شکلی است که حتی قبل از تصویب تحریم‌های ظالمانه نساجی آمریکا، این کشور چندین‌بار مقصد فرش‌های تولیدی شرکت شاه‌پسند بوده‌است. مدیرعامل فرش شاه‌پسند با بیان اینکه فرش شاه‌پسند، صادرات به‌ارزش ۵میلیون دلار را برای سال1401 برنامه‌ریزی کرده بود، گفت: اگر مشکلی پیش نیاید به‌ نظر می‌رسد بتوانیم ۴میلیون دلار صادرات داشته باشیم یعنی ۸۰درصد برنامه صادراتی خود را محقق کنیم.

فرش شاه پسند

سمساریان با اشاره به فرصت‌ها و چالش‌هایی که پیش‌روی صادرات فرش‌ماشینی ایران وجود دارد ادامه داد: افزایش نرخ دلار موجب بهبود وضعیت‌صادرات خواهد شد، زیرا بخشی از هزینه‌ها به ریال انجام می‌شود؛ ازآنجا‌که برخی هزینه‌های داخلی به ‌اندازه دلار رشد نداشته‌است موجب کاهش قیمت‌صادراتی محصولاتمان می‌شود و درنتیجه مشتریان صادراتی به خرید از ما ترغیب می‌شوند. البته شاید به خطار افزایش قیمت دلار و کاهش ارزش ریال، قیمت‌های محصولات تولیدکنندگان‌ایرانی برای مشتریان خارجی جذاب شده باشد، اما تحریم‌ها مشکلات را بیشتر کرده و مشکلات فراوانی برای آنها ایجاد کرده، از جمله تهیه قطعات یدکی و مواد اولیه، ارسال کالا و انتقال پول ازجمله این مشکلات هستند.

تاثیر کرونا در تولید و فروش فرش شاه‌پسند

مدیرعامل شرکت فرش شاه‌پسند همچنین درباره مشکلاتی که همه‌گیری کرونا برای آنها در 3سال اخیر به دنبال داشته‌است توضیح داد: آغاز همه‌گیری ویروس کرونا مصادف با شب عید1399 بود و به دنبال اجرای پروتکل‌های وزارت‌بهداشت فروشگاه‌های فرش‌ماشینی به‌صورت کامل تعطیل شدند، اما این شرکت با عقد قرارداد با فروشگاه اینترنتی ایران کارپت، راهی برای خرید آنلاین فرش برای مشتریان خود فراهم نمود، اگرچه این اقدام نتوانست افت‌فروش این شرکت به نسبت سالهای قبل را جبران کند، اما توانست فروش آنلاین فرش را به یکی از مهمترین بخش‌های این شرکت تبدیل شد و اکنون هموطنان می‌توانند خرید مستقیم فرش از کارخانه کاشان داشته باشند.

سمساریان در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه پس از تصویب برجام در دوره دولت قبل، شرایط نسبتاً مساعدتری در بخش تولید و فروش داشتیم و شرایط به‌دشواری امروز نبود بیان داشت: یکی از برنامه های فرش شاه‌پسند که پس از برجام به تاییدیه هیات مدیره این شرکت رسیده بود این بود که سعی داشتیم در پنج سال آینده ازنظر تولید و صادرات جزء ۱۰ برند اول ایران باشیم، اما پس از مشکلاتی که برای این توافق بوحود آمد مشخص نیست که چه اتفاقی در انتظار تولیدکنندگان ایرانی است، اما با روی کارآمدن دولت انقلابی جدید در کشورمان و هچنین تمایل غرب به ایجاد یک توافق جدید و مذاکرات اخیر، بسیار به آینده خوش بینیم و امیدواریم چشم‌اندازی روشن پیش روی ما و سایر تولیدکنندگان ایرانی وجود داشته باشد تا بتوانیم ضمن توسعه بیشتر تولید و صادرات خود، به اقتصاد کشورمان به سهم خود، رونق بیشتری ببخشیم.

 

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها