|

ارتش اسرائیل بی اخلاق ترین ارتش جهان است

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در سرزمین‌های فلسطینی نوشت: صحنه‌هایی از خشونت معمول و بی‌معنای یک ارتش بی‌اخلاق، در سرزمینی که به‌طور غیرقانونی اشغال کرده و باید تا ماه سپتامبر از آن خارج شود

ارتش اسرائیل بی اخلاق ترین ارتش جهان است

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

«فرانچسکا آلبانزه»، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در سرزمین‌های فلسطینی، در واکنش به انتشار تصاویری از رفتار نیروهای اسرائیلی با فلسطینیان، ارتش این رژیم را «بی‌اخلاق‌ترین ارتش و نیروهای جهان» توصیف کرد.

آلبانزه در حساب رسمی خود در شبکه اجتماعی ایکس، در واکنش به تصاویری که از رفتار نیروهای اسرائیلی منتشر شده بود، نوشت: «صحنه‌هایی از خشونت معمول و بی‌معنای یک ارتش بی‌اخلاق، در سرزمینی که به‌طور غیرقانونی اشغال کرده و باید تا ماه سپتامبر از آن خارج شود».

او در اظهارنظری دیگر نیز با اشاره به رفتار نیروهای اسرائیلی با فعالان و اعضای کاروان «ناوگان جهانی» برای غزه، این نیروها را «بی‌اخلاق‌ترین ارتش و نیروهای جهان» خواند و در پایان نوشت: «شرم‌آور است.»

این اظهارات در شرایطی مطرح شده که آلبانزه طی سال‌های اخیر بارها از عملکرد ارتش و کابینه اسرائیل در سرزمین‌های فلسطینی انتقاد کرده و خواستار پاسخگویی مقام‌های اسرائیلی در قبال نقض حقوق فلسطینیان شده است.

منبع: شفقنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.