|

دانشگاه هلندی همکاری با ۳ دانشگاه اسرائیلی را به حالت تعلیق درآورد

در بیانیه‌ این دانشگاه آمده است: دانشگاه اراسموس روتردام همکاری‌های خود با دانشگاه بار-ایلان، دانشگاه عبری اورشلیم و دانشگاه حیفا را بلافاصله به حالت تعلیق درمی‌آورد.

دانشگاه هلندی همکاری با ۳ دانشگاه اسرائیلی را به حالت تعلیق درآورد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

دانشگاه اراسموس روتردام در هلند اعلام کرد که همکاری‌های خود با سه دانشگاه اسرائیلی را به حالت تعلیق درآورده است.

به گزارش میدل ایست مانیتور،  در بیانیه‌ این دانشگاه آمده است: دانشگاه اراسموس روتردام همکاری‌های خود با دانشگاه بار-ایلان، دانشگاه عبری اورشلیم و دانشگاه حیفا را بلافاصله به حالت تعلیق درمی‌آورد.

بر اساس توصیه کمیته مستقل مشاوره درخصوص همکاری‌های حساس، این تصمیم باعث تعلیق برنامه‌های موجود می‌شود و اجازه آغاز همکاری‌های پژوهشی جدید را نمی‌دهد. آنلین بردنورد، رئیس هیئت اجرایی دانشگاه در این باره گفت: همکاری‌های بین‌المللی ما بر اساس آزادی علمی و دیپلماسی علمی استوار است. اما این آزادی جایی متوقف می‌شود که حقوق بنیادین بشر در خطر باشد. بر اساس بررسی‌های این کمیته، ما خطر دخالت غیرمستقیم در نقض حقوق بشر را بسیار بالا می‌دانیم.

بر پایه تحقیق این کمیته، همکاری با این سه دانشگاه به‌دلیل «خطر قابل توجه» دانشگاه بار-ایلان در ارتباط با نقض حقوق بشر و همچنین روابط دو دانشگاه دیگر با ارتش اشغالگر اسرائیل، به حالت تعلیق درآمده است.

در ادامه بیانیه آمده است: برای در نظر گرفتن همکاری‌های آینده با دانشگاه عبری اورشلیم و دانشگاه حیفا، هیئت اجرایی دانشگاه اراسموس از این دو دانشگاه انتظار دارد که به‌طور شفاف از هرگونه دخالت در نقض حقوق بشر، به‌ویژه در ارتباط با فعالیت‌های پژوهشی در سرزمین‌های اشغالی و همکاری با ارتش اسرائیل فاصله بگیرند.

هیئت اجرایی با اذعان به اینکه این تصمیم واکنش‌های متنوعی را در پی خواهد داشت، همبستگی خود را با تمام کسانی که از جنگ در نوار غزه آسیب دیده‌اند، ابراز کرد.

در این بیانیه همچنین آمده است: ما شاهد آن هستیم که برخی دانشجویان و کارکنان دیگر احساس امنیت برای بیان دیدگاه‌های خود ندارند. این مسئله ما را عمیقاً تحت تأثیر قرار داده است. ما همچنان متعهد به داشتن محیط دانشگاهی ایمن و محترمانه هستیم؛ جایی برای گفت‌وگو، تفاوت دیدگاه‌ها و احترام متقابل — در حالی که می‌دانیم احساس ناامنی همیشه به‌طور کامل قابل کنترل نیست.

منبع: ایسنا

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.