|

خبر مهم از تعطیلی مدارس، ادارات و بانک های بوشهر؛ امروز سه شنبه ۲۶ فروردین

معاون عمرانی استاندار بوشهر گفت:به دلیل وقوع پدیده گرد و غبار، فعالیت مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان بوشهر در روز سه‌شنبه غیرحضوری شد.

خبر مهم از تعطیلی مدارس، ادارات و بانک های بوشهر؛ امروز سه شنبه ۲۶ فروردین

 

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛  شاپور رجایی دوشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان بوشهر، به‌دلیل وقوع پدیده گرد و غبار و تداوم آن در مناطق مختلف استان، به منظور حفظ سلامت مردم، تمامی مدارس و دانشگاه‌های استان در روز سه‌شنبه ۲۶ فروردین‌ماه به‌صورت غیرحضوری است.

معاون عمرانی استاندار بوشهر اضافه کرد: بر همین اساس، فعالیت ادارات استان بوشهر نیز به‌صورت دورکاری خواهد بود.

معاون عمرانی استاندار بوشهر با بیان اینکه واحدهای اتفاقات و عملیاتی دستگاه‌های خدمات رسان و شعب کشیک بانک‌ها در روز سه‌شنبه ۲۶ فروردین تعطیل نیستند؛ ابراز کرد: از شهروندان انتظار می‌رود با توجه به کاهش محسوس کیفیت هوا، از ترددهای غیر ضرور در فضای باز اجتناب کنند.

وی بیان کرد: ساعت فعالیت و شعب کشیک بانک‌ها توسط شوراهای هماهنگی بانک‌ها تعیین و اقدام خواهد شد.


 

منبع: مهر
 
  • گزارش میدانی «شرق» از تجمع شبانه هزاران افغانستانی در مقابل سفارت برای احراز هویت
  • گزارش «شرق» از صفحات اینستاگرامی فعالان فرهنگی، نویسندگان و خبرنگاران که بسته می‌شود
  • باج‌گیری در فضای مجازی؛ چگونه در برابر اخاذی سایبری بی‌دفاع نمانیم
  • روایت آدم‌هایی که به دلیل بالابودن هزینه‌های جلسات مشاوره روان‌شناس و روان‌پزشک، درمان را نیمه‌کاره رها می‌کنند
  • «شرق» در گفت‌وگو با کارشناسان فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سنگ‌اندازی‌ها برای برگزاری مهم‌ترین فستیوال موسیقی جنوب کشور را بررسی کرد