کارزار درخواست بازنگری تأثیر پایه یازدهم در کنکور سراسری ۱۴۰۵
در کارزاری که با استقبال چشمگیر مواجه شده، دانشآموزان خواستار بازنگری در تصمیم سازمان سنجش و بازگشت به روال سال ۱۴۰۴ هستند.

به گزارش گروه رسانه ای شرق، اعتراض داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ به تأثیر قطعی نمرات پایه یازدهم در آزمون سراسری، وارد مرحلهای جدی شده است.
در کارزاری که با استقبال چشمگیر مواجه شده، دانشآموزان خواستار بازنگری در تصمیم سازمان سنجش و بازگشت به روال سال ۱۴۰۴ هستند؛ تصمیمی که تنها نمرات پایه دوازدهم را معیار سنجش قرار میداد و از نظر آنان عادلانهتر و قابلاتکاتر بود.
برای خواندن یا امضا این کارزار به این لینک بروید.
آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.
خواهش میکنم به ما پشت کنکوریها رحم کنید با روح و روان ما بازی نکنید پایه یازدهم تو کنکور ۱۴۰۵ مثبت کنین
خواهش میکنم با روح و روان ما بازی نکنید مگه میشه تو یک ماه هم پایه یازدهم و دواز دهم امتحان داد تو رو خدا به ما پشت کنکور ی ها رحم کنین ۱۲ سال به امیدی درس خوندیم لااقل ترمیم تک درسی رو برامون بزارین